Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zažijte nekonečné napětí s Christianem Slaterem (Interview s upírem, Pravdivá romance) v roli Michaela Griffina, který se po aplikaci experimentálního séra stává neviditelným zabijákem a nedobrovolně nad sebou ztrácí kontrolu. Propadá stále většímu šílenství a pomalu ve velkých bolestech umírá. Maggie Dalton (Laura Regan - Vyvolený), krásná a nadaná bioložka, je jediná osoba, která ho může udržet naživu. Ale když ji vláda využije jako návnadu ke Griffinově dopadení a sama se tak ocitne v ohrožení, nezbývá jí než se obrátit na Franka Turnera (Peter Facinelli – Král Škorpion), detektiva z oddělení vražd policie v Seattlu a požádat ho o ochranu. Griffin je však stále blíže smrti i naprostému zešílení a Turnerovi tak zbývá jediná možnost, jak Maggie zachránit. Musí sám sobě aplikovat sérum neviditelnosti a stát se také mužem bez stínu. Dvojnásobná porce akce, dvojnásobné vzrušení a dvojnásobná hrůza – to vše vás čeká v závěrečném velkolepém souboji, ve kterém se oba muži bez stínu utkají proti sobě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Lateef 

všechny recenze uživatele

První Hollow Man Paula Verhoevena měl kromě charismatického záporáka a slušných vizuálních efektů i poměrně dobrou atmosféru, což se jeho pokračování říct vůbec nedá. Kde se vzal, tu se vzal, z neznáma přišel Claudio Fah a asi v silných depresích z rozbitého ořezávátka dával po večerech dohromady Hollow Man 2. Jinak si nedovedu vysvětlit to, co natočil. Chaotický děj s naprosto nefungující logikou a herci topornými jako babiččino žehlící prkno s malými náznaky herectví. Kdo se dokáže přes toto všechno přenést, bude odměněn vcelku ucházejícím finále, kde hlavní roli hrají chválihodné efekty. Christian Slater se tu ve své podobě objeví jen na pár minut, a proto to není takový průser jako třeba v Alone in the Dark. Jedna hvězda za efekty. ()

George.Camel 

všechny recenze uživatele

Film rozhodně není béčko, jak zde mnozí píší. Je dobrý a režisér Claudio Fáh odvedl dobrou práci. Že k tomu nedostal pořádné herce a Christian Slater se objeví téměř na konci, je smutné. Přesto má film dobré tempo i scénář a zaujme i hudba a kamera. Výborné jsou ovšem triky o jejichž natáčení je bonus na dvd-čku. Ten stojí určitě za shlédnutí a pak možná přehodnotíte svá hodnocení, mnohdy neslušná. Ale každý má svůj vkus, proto nikomu nevnucuji ten svůj. Mně se tenhle film líbil a těch 29 kaček za jeho koupení vůbec nelituji. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování se už muselo obejít bez režiséra Paula Verhoevena, který zůstal pouze ve funkci producenta a nahradil ho neznámý Claudio Fah. Ten postrádá Verhoevenovu režijní obratnost a invenci a je to spíše solidní řemeslník, který dost sází na akci a občas něco "obšlehl" i od svého slavnějšího kolegy Verhoevena ( například erotická scéna s mladým párem, který šmíruje v pokoji neviditelný Slater nebo souboj dvou neviditelných mužů v dešti) a upřímně řečeno se scénářem, který dostal se velké zázraky dělat nemohly. Tentokrát jde o nepodařený vojenský experiment se sérem neviditelnosti, které bylo zkoušeno na vojácích a bohužel mělo i nepříjemné vedlejší účinky. Herecké obsazení nebylo nejhorší a Christian Slater, který je s vyjímkou dvou scén po celou dobu neviditelný, rozhodně předvedl jednu ze svých lepších hereckých kreací a Peter Facinelli rovněž. Trikové sekvence už nenabízejí tak megalomanskou a provokativní podívanou jako v jedničce a nízký rozpočet nedovoloval rozehrát trikové orgie ačkoliv digitální triky tu své nezastupitelné místo mají . Nic moc překvapivého druhé pokračování nepřináší, některé pasáže jsou ovšem opravdu zdařilé, celkově je horší než jednička, ale nenudil jsem se, protože se neustálo něco dělo a s jedničkou to má společné tak maximálně název. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ještě mnohem béčkovější a mozkovýplachovější než jednička, ale to snad není velké překvapení, protože se jedná o videofilm. Fádní scénář rezignoval na nějaký propracovanější příběh a těží v podstatě jen z atraktivity svého leitmotivu, kterým je pobíhání neviditelného zabijáka a jeho řádění. Taky triková stránka je oproti prvnímu dílu dost ubohá. Ale nemůžu si pomoct - mám takovéhle filmy prostě rád a baví mě. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Bez toho, aby som videl pôvodný film z roku 2000 ("Muž bez tieňa"), som sa vrhol rovno na druhé pokračovanie "Muž bez tieňa 2". Je celkom možné, že som tým pádom nepostrehol niektoré momenty odvolávajúce sa na prvú časť, ale i tak som sa pri tomto filme dosť dobre pobavil. Príbeh o rozhnevanom neviditeľnom špeciálnom agentovi ma zaujal. Bol to solidný akčný sci-fi horrorový thriller. Takže sa budem snažiť si niekde zohnať aj pôvodný snímok. *** ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama