Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (179)

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

taková jemňoučká "komedie", která se snaží nikoho neurazit a zlehka šlape okolo vás po špičkách. Asi jsem už příliš zmlsanej z těch politicky nekorektních šíleností typu "policajt ze sámošky" a "zevlovat a prudit" aby mi to připadalo jakkoliv zábavný. Nemluví se tu téměř sprostě, tvůrci se zmůžou maximálně na vtipy o prdění...není on to spíš rodinný film? ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Opět film, který se snaží být komedií tak úporně, až se zadřel. Zdá se mi, že se scénárista do komediální polohy nutil, protože mnohem víc než násilně rádobyvtipné momenty na mě působil nenápadný smutek, který se filmem prolínal. Hodně to bylo vidět zejména na zprvu nepřiznaném přátelství mezi Vincem a jeho portorikánským pomocníkem - ze začátku odsunutým do šarže hloupého poskoka, ale později se ukázalo, že byl jedinou oporou a přítelem chlapíka s tak prázdným životem, že pro něj vítězství v anketě o zaměstnance měsíce bylo to jediné, pro co žil. /26. 1. 13./ ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Príjemná zábava podfarbená troškou nefalšovanej lásky s kúskom dôvtipu a zaujímavého sveta supermarketov. Osobne som pracovala iba v sklade ale viem, aké zaujímavé je skrývať sa za krabice a pekne sa niekam zašiť. Tento film má úžasný soundtrack, ktorý vás určite upúta. Dej je priamy a jednoduchý, takže pri ňom nemusíte veľa premýšľať. Pre mňa 70% ()

BathoryMan 

všechny recenze uživatele

Málokedy fičím na takomto type komédií,ale u tejto ma zaujalo prostredi supermarketu ako stvorené na množstvo originálných forkov.Tie zo začiatku aj celkom fungovali ale čím viac minút vo filme pribúdalo ,tak sa mi zdalo že zasa prezmenu ubúdajú tvorcom nápady a nakoniec zvolili klasickú cestu amerických romantických komédií vydlaždičkovanú jedným sympatickým loserom,krásnou prsnatou blondínkou s velkými ušami alebo kamarátmi na život a na smrt!Dane Cook mi bouhužial výzorovo pripomínal jedného z finalistov show Elán je Elán a možno aj preto si moje sympatie nezískal!Prsnaté blondínky tiež nemusím a aspon že to zachránil šplhúň v celkom vtipnom podaní Daxa Sheparda!Škoda!Tých forkov z prostredia supermarketu mohlo byt aj viac..ale aspon že sa aj tie použité zaobišli bez fekálií a telesných tekutín! ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Rande měsíce boduje hlavně netradičním prostředím supermarketu a většina povedených scén vychází právě z něj a z typických figurek. Jinak se jedná o vcelku typickou romantickou komedii, ve které byla ovšem romantická rovina trošku odsunuta na vedlejší kolej, ani zvrat není nijak dramatický,hlavní hrdina nemusí udělat téměř nic, aby získal zpět přátele a vytouženou dívku. Nicméně souboj o zaměstnance je dostatečně zábavný, aby snímek utáhl, zejména slizký Dax Shepard a jeho mexický poskok mi několikrát výrazně rozesmáli. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Dax Shepard (Vince) tvrdí, že vlastní vzácnu Hondu 1981, ale v skutočnosti išlo o Hondu Civic 1300 FE [SL] z roku 1982. (Raccoon.city)
  • Dax Shepard (Vince) sa musel prefarbiť na blond, pretože sa príliš podobal na Dana Cooka (Zack). (misterz)

Reklama

Reklama