Reklama

Reklama

VOD (1)

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ano je to zábavné. Ale ... Kevin Smith je docela fajn člověk, ale nemyslím si, že by bylo tak strašně těžké vymyslet snímek plný neustálého kecání a přiblblých hlášek. Kevina má asi hodně herců opravdu rádo a rádi s nim točí. Claire Forlani to sluší a je stále mojí hereckou favoritkou v tomto snímku. Pro mě však stále nejsilnějším duem zůstává Jay a mlčenlivý Bob. Tahle dvojce je nejlepší Smithu výtvor a vždy když se objeví prostě všechno pokládá na lopatky. Proto 4*, které se vyklají jako stůl, kterému uříznete jednu nohu, ale přesto to jsou stále víc 4 než 3 hvězdičky. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný film. Smith opět dokazuje, že má smysl pro fuckování a ví, jak ho použít v ten správný čas, aby bylo cool, ale nenucené. Někde jsem možná měl pocit, že to přepískl a někde, že to úplně nevyužil, ale to asi každý, kdo není Smith - v tom není problém. Nejvíc mi vadí to, co na Smithovi vždy - že i přes ten free - cool - in povrch je to vlastně neuvěřitelně jednoduchý příběh s tím nejsladším a nejokoukanějším poselstvím. Nicméně i to Smith dobře zvládá. Slušné čtyři hvězdy. ()

Reklama

Webb 

všechny recenze uživatele

Opět další z řady nadstandartních Smithových komedií, u které se zaručeně zasmějete, má vtipné gagy a sympatické postavy. Druhá polovina je výrazně lepší než ta první co se scénáristické stránky týče a tak trošku jí i zastiňuje. K největšímu vychutnání tu však došlo až na konci, kdy vše co bylo postupně budované tu vyvrcholí do obrovské kadence plné vtipů, že by ho byl dostatek na celý film. 65% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith je prostě borec. Skoro celý se to odehrává v obchoďáku a je to strašně hustý přeplněný tradičníma Smithovskejma figurkama a hercema. Jay a Tichej Bob maj docela hodně prostoru (já je prostě miluju), ale asi nejhustší je Ethan Suplee jak se marně snaží uvidět 3D plachetnici. Pro příznivece komiksů (mezi které se hrdě počítám) velký plus jelikož skvělý hlášky a rozbory superhrdinů a taky Stan Lee. Jason Lee opět zahrál skvěle a objeví se i tradiční Ben Affleck. No a navíc tam hraje Claire Forlani tak co řešit? ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Tento film je pro Kevina Smithe naprosto charakteristický - tudíž mu nechybí nic z toho, co udělalo Smithovy bijáky popkulturními ikonami 90. let: černý humor, skvělí herci, filmové a komiksové narážky, spousta cameo rolí slavných osobností, neskutečný nášup hlášek a hlavně Jay a tichý Bob...zkrátka POVINNOST ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Postava Svenniga neměla být původně holohlavá. Poté, co se Michael Rooker snažil obarvit vlasy, rozhodl se, že bez vlasů to bude lepší. (TomikZlesa)
  • Když se Jay a Silent Bob skrývají v knihkupectví, Bob čte knihu od Johna Piersona „Spike, Mike, Slackers and Dykes: A Guided Tour Across a Decade of American Independent Cinema“. Kniha obsahuje několik rozhovorů a článků od Kevina Smithe. (TomikZlesa)
  • Propustka, kterou nosí Svenning kolem krku, je logo filmové produkční společnosti View Askew. (TomikZlesa)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama