Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Další z celé řady filmů, který lidé okamžitě po zhlédnutí odsoudí a to je v tomto případě velká chyba! Jistě, více nechutný film asi budete hledat jen těžko. Zkusme se ale zamyslet, jestli na tom přece jenom něco nebude?! Vždyť nikdo nevíme, jak to v restauracích a hospodách doopravdy chodí. A já mám pocit, že tento film uhodil hřebík právě na svou hlavičku. Pravdivou a vtipnou (a také nechutnou) formou přibližuje hospodský život, moc pěkná sonda do zákulisí (rozuměj do kuchyně). Řekl bych, že pro mnoho lidí už dávno začala platit rovnice „komedie = relax“. No, a když se na scéně objeví průkopník dosud neobjeveného, neotřelého tématu a zápletky, která vyžaduje myslet, je bez milosti odsouzen. Ano, tento snímek vyžaduje přemýšlet a uvažovat, protože nikdo nevíme, kolik pravdy na něm ve skutečnosti je. Je velmi nechutný, často vulgární, řekněme "mírně" atypický. Ale to rozhodně není důvod označit ho jako odpad. Těch metafor na dnešní dobu, panečku, to bylo něco. Ryan Reynolds byl už tradičně výborný, skvělá dvojka s Longem. Já se bavil a hlavně si uvědomil tři základní věci: 1) dávejte číšníkům dýško, 2) nikdy nechoďte do restaurace těšně před zavírací dobou, 3) nikdy a zde podotýkám nikdy nenaštvěte člověka, který vám připravuje jídlo (jinak to jídlo pro jednou dostanete v "netradičním balení"). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem instinktivně cítil, že nemám štvát lidi, co mi připravují jídlo, ale až v tomto snímku jsem zjistil, jakými druhy "koření" se dá jídlo dochutit. Dále jsem byl poučen o způsobech vytažení penisu na veřejnosti, ale o praktičnosti této informace mám jisté pochybnosti. Jinak jsem si to celkem užil, ale rozhodně jsem se nebavil tak, jako většina herců při svých více či méně sexuálních roznáškách. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii nedokážu ocenit, i když myslím, že filmy vystavěné na podobném principu či stylu humoru nezavrhuju obecně a některé se mi v rámci žánru dokonce líbí. S Hele kámo, kdo tu vaří? je to však horší. Humor zde chybí, snaha o vtip často končila trapností. O hercích se mluvit nedá, vadila mi absence děje, který by film ze sledu scének a skečů povýšil na něco uceleného. ()

Budweiser odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tohle byl film, tak ať mě někdo poví o čem. Přemýšlel jsem ještě hodně dlouho po zhlédnutí Hele kámo, kdo tu vaří? a na nic jsem nepřišel. Jestli měli někoho pobavit praktiky, kdy steak vyválí na zemi, flusnou do omáčky atd ... no tak mě teda rozhodně ne! Spíš mě film odrazuje od toho zajít si někam do restaruce na oběd! ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Mě to prostě bavilo, Reynolds je frajer, kočičky tam byli k sežrání a námět "hry" proti ponorkové nemoci je zkrátka skvělý. Velice zajímavá a zábavná sonda do života lidí, jejichž práce je přetvářka, i když ve skutečnosti je to všechno dost sere. Nikoliv fekální komedie, ale velice zábavná a chytrá komedie. (75%) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)
  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)

Reklama

Reklama