Reklama

Reklama

Hvězdné duo Jean-Claude Van Damme a Vivica A. Fox se společně poprvé představuje na filmovém plátně v napínavém akčním thrilleru Elita armády. Philip Sauvage (Van Damme) býval během operace Pouštní bouře vojákem speciální jednotky. Teď je najat k ochraně vysloužilého světového šampióna v těžké váze Waynea Barclayho. Barclay, ze kterého se zatím stal zámožný podnikatel, se i se svou rodinou ocitl v nebezpečí. Z vězení právě propustili bývalého rapového krále a gangstera a ten se chystá Barclaymu pomstít za to, že ho pomohl dostat za mříže. Riziko je vysoké, a proto Sauvage sestavuje tým mladých bojovníků a bývalých vojáků, kteří dohromady tvoří Elitu armády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Van Damme by měl zvážit, jestli se místo herectví nebude věnovat profesionálnímu hraní pokeru. Jeho poker-face, kterej dokázal udržet po celou dobu bez ohledu na to, co se dělo, by odrovnal kdejakýho zkušenýho pokerovýho hráče (problémy by nastaly asi jenom v případě, kdyby si naproti němu ke stolu sednul Seagal). Příběh je klasickou Van Dammovkou, takže scénář s aspirací na Oscara nečekejte. Ale je pravda, že čas od času i nějakej ten jednodušší příběh přijde vhod, hlavně, když si chce člověk trochu oddychnout a nad filmem (moc) nepřemejšlet. Technická stránka věci je kupodivu obstojně zvládnutá, což je menší plus. Když k tomu přidám sympatickou čokoládovou Vivicu A. Fox dostanu se nakonec na dvě hvězdy. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný dojem mám z filmu, docela dobrá hudba, herci. Akorát akce a soubojů mohlo být více. Konec je asi nejlepší ve filmu. Kdyby byl film kratší tak o 15 min. nebylo by to špatné, pár zbytečných, nudných scén se přeci jenom najde. Přesto dávám tu slabší 4* - dá se to vidět víckrát. Takže je to tak na 70% = **** ()

Reklama

ssfan 

všechny recenze uživatele

Relativně slušný akční film s JCVD v hlavní roli. Příběh celkem zajímavý, potěší sympatická hudba a zajímavé exteriéry (žádné Bulharsko ani Rumunsko není vidět). Akce je sice málo, ale film vesměs nenudí, a tak se dá mluvit o jednom z těch lepších filmů belgického karatisty za poslední dekádu. Solidní tři hvězdy. ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro dvě hodiny jsem trpěl jak pes. Hromada černochů se svými černými gesty, černými hemzy a černým oblečením. K tomu jako bonus Jean-Claude, který si před natáčením zašel na botoxovou lázeň ksichtu, aby jeho kamenný výraz byl co nejtvrdší. Ano, je jasné, že mě akční filmy nic neříkají a nikdy mě příliš nebavily, ale tohle je fakt průser. Doporučuji se tomu vyhnout velkým obloukem. ()

joora1 

všechny recenze uživatele

Normálně bych asi dal jen jednu hvězdičku, ale někdy mi to přišlo až parodicky vtipné. Například rekrutace týmu, kdy si JCVD vybral asi 140 cm vysokou ženu tvrďačku a hned se s ní utkal v ringu:). Nebo vzájemná bitka s Barcleyem, co to jako bylo?:-/. Každopádně kdyby zrovna náhodou neběžel film někdy ve 23 na Prima Cool, tak bych si ho asi sám nikdy nepustil. A o nic bych nepřišel. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama