Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jak dlouho nás budou ještě producenti zásobovat dalšími pokračováními této již dlouho nezajímavé série? Který další z rodiny Stiflerů bude příště hlavní hrdina? Že by dědeček? A kdy si Eugene Levy uvědomí, že ani už on není vtipný?....No prostě tenhle film je prostě příšerný a od odpadu ho zachraňuje pár hezkejch bab a občas docela vtipní liliputi. No prostě je to shit ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kozy, nudistický běh, soutěž v tvrdosti erekce, liliputi a kozy liliputek.. K leštění ebonitové tyče lépe poslouží pornostránky na netu a k zasmání tísícovky jiných filmů - jednoduše řečeno, zbytečné jak apendix. Tvůrci Nahé míle by si měli projít míli zelenou a s jen decentně navlhčenou houbičkou na hlavě udělat hačí do svítícího křesílka.. ()

Reklama

Sayko 

všechny recenze uživatele

Jak otřesný film to může být? Vzhledem k tomu, že si film propůjčil jen jméno, pana Levensteihna a spoustu prdelí (zásluhou Erika Lindsayeho), tak je to vážně dost otřesný. Tahle série zakládá na vtipu a sexu. Sex a vše kolem něj tu byl, ale vtipný to bylo tak prvních 20-25 minut. Utahovat si z trpaslíků je sranda, ne že ne, ale opakovaný vtip není vtipem.. Na začátku jsem se, i když s otřesnými herci, skvěle bavil, ale ke konci už to bylo ohrané a nudné. Horší než předchozí. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Nemozem tuto piatu cast porovnat so stvrtou: (Na tabore), ktoru som nevidel, takze z mojho pohladu je tato piata cast samozrejme blbost v porovnani s prvymi troma castami Prciciek. Avsak bolo tu par scen, na ktorych som sa nasmial. Trebars navsteva v nemocnici a pomylenie si zraneneho Stifflera, ktoreho zbili trpazlici s inym pacientom alebo prichod na koni, ale strasne vela scen tu bolo nechutnych a trapnych. Preto iba 2 hviezdicky....... 25.03.2008 ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

To je ale skok!! Docela jsem měl strach se na další díl American Pie podívat ale jsem rád, že jsem to zhlédl. Od American Pie Presents Band Camp je Nahá míle opravdu rozdíl. Větší množství vtipných scén, i když některé byli stejně nechutné. Při úvodní scéně se zabitím babičky jsem se smál nahlas. Navíc ti dva Stiflerové (bratranci) , Erik a Dwight byli velmi sympatičští narozdíl od toho blba Matta z dílu předchozího. A ti jeho prátelé byli taky v pohodě. Na těchto mladých hercích je vidět, že si celé natáčení užili. Samozřejmně nesměl chybět Eugene Levy coby rádce. A protože Beta House má téměř stejné herecké obsazení, tak se na to docela těším, i když počítám se zklamáním! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)
  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)

Reklama

Reklama