Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Jedna * za trpazlíkov, inak sračka na pohľadanie, ktorú bohužiaľ nezachránia ani tie holé ženské čo tam furt pobehujú a nezachránilo by ju v mojich očiach snáď ani to, keby tam pobehoval môj guru Woody Allen...:) Prehliadka vrcholne odporných "provokačných" ksichtov, pri ktorých sa aktivujú moje latentné agresívne sklony a scén, ktoré tu už boli snáď tisíckrát...American Pie 6 bojkotujem!:) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Já si prostě nemůžu pomoci, ale tady ten díl mi přišel naprosto špičkovej. Okamžitej nájezd střídá jedna akce a fór za druhým, pořád se něco děje, nápady jsou docela neotřelý, myšlenka filmu docela v pohodě. Našel jsem v tom filmu jak sebe v "postpubertě", tak spoustu kámošů a kámošek z té doby mé minulosti ... Akorát konec byl nereálnej, ve skutečnosti by to dopadlo tradičně ("vyspala by se s nějakým otrapem ..."). Ale o reálnosti tady ty šílený "sexuálně-fekální" komedie nejsou ... prostě to byla paráda, řezal jsem se smíchy od začátku do konce ... ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nechutnosti jsou ty tam a na řadu přišla nahota. Spousta nahoty! Paradoxně je pasáž s nahou mílí to nejzábavnější na celém snímku. Zbytek je nemastný, neslaný. Ústřední romance trochu postavená na hlavu (leč poselství by jakž takž fungovalo), fotbalový zápas na hraně trapnosti a hlavní hrdina Stifler jakožto černá ovce rodiny to jakž takž držel. Snímek působil neuceleně, jen málo rozvíjel charaktery a má jediné štěstí, že dokázal i jen trochu pobavit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

U tohohle dílu jsem se prostě nebavil, ale tak já mám se série "American Pie Presents" vůbec docela problém. Přijde mi to jen jako odvození geniální série "American Pie", což tedy samozřejmě je, ale jde jen o to, že se zde využijí nějaké základní nápady, které sed roztahají do více méně celovečerního filmu. Humor stupidní, postavy nepříjemné. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Pubertálnej sérii "American Pie" som sa doteraz úspešne vyhýbal. Zhodou okolností som si však včera pozrel túto piatu časť s podtitulom "Nahá míľa". Je to snímok, ktorý vo mne vyvolal celý rad otázok. Predovšetkým som musel stále premýšľať nad tým, čo za človeka má na svedomí tak otrasne primitívny scenár. Napísal ho nejaký tridsať ročný, zakomplexovaný panic či voľajaký starý, slizký, úchylný zvrhlík alebo poplašený adolescent, ktorý myslí jedine penisom? Film je takmer úplne bez deja, plný úžastne idiotských dialógov, nadržaných mladíkov, odporných nahých trpaslíkov a rozjarených kozatých školáčok. To sa vážne najdú ľudia, ktorým sa to páči? Ja už to nikdy viac nechcem vidieť. Je to odpad! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)
  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)

Reklama

Reklama