Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl ze všech doposud natočených Prciček (4 díly) i JakoPrciček (4 díly). Zpočátku tam jsou možná 2-3 situace k pousmání, ale pak se začnou množit tak neskutečně NEVTIPNÝ trapácký scénky, že už člověk jen kroutí hlavou a má sto chutí to ihned vypnout. Nakonec jsem to protrpěl až do konce, který je vrcholem všeho. Navíc ta (love)storka je taky naprosto k nevydržení. Předchozí (čtvrtý) díl, tedy první "jakoprcičkovský", byl v porovnání s tímto skvělý. 25% ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Možná se budete ptát, proč jsem se díval na něco tak příšernýho, jako je Nahá míle, když jsem předtím viděl jen první díl, kterému jsem dal jen dost podprůměrné **. Jedu si tak v zimě na kole a co čert nechtěl, ta svině stará opotřebovaná se roztrhla tak, že už to nešlo zalepit. Poznámka pro bikery: S píchnutým kolem vás po požádání pustí spousta řidičů do tramvaje nebo autobusu. Svezl jsem se tramvají na metro, ale autobusákovi na lince, která by mě z metra dovezla až domů, se ten nápad nelíbil, tak jsem šel dvě zastávky pěšky, dostal se do autobusu, který jel stejným směrem a pak už zbývalo jen vyšplhat se asi půl kilometru do kopce. No a náhodou jsem šel kolem domu kamaráda, kterej si zrovna jedno kolo staví, a chtěl jsem se zeptat, jestli nemá duši. Nebyl doma, ale (další náhoda) potkal jsem ho cestou, když šel z práce. Duši neměl, ale chtěl otestovat novou vodnici a zrovna si koupil Nahou míli někde v trafice. Prý jsou takové filmy dobré na odpočinutí po práci, když člověk chce po těžkém dni vypnout. OK, proč ne. No tak jsme naládovali vodnici a pustili film. Na začátku jsem zjistil, že je fekální humor nejspíš dost populární, během filmu jsem nabyl dojmu, že čím víc nahejch lidí, tím víc Adidas a protože se na teenage komedii rády podívají i něžné polovičky hulvátů, tak pro jistotu svléknou i řádně depilovaní kluci. Děj se celý točí kolem blbého závodu, kde běží celá škola nahá, a pak maj mejdan, kde jsou všichni maximálně ve spodním prádle a pořádají obskurní soutěže. Už to je dost síla, ale to není vše. Autoři přesně věděli, jaké trapné scény tam chtějí, ale už je nedokázali vypointovat a slepit dohromady, takže jsem byl rád, že jsem byl čím dál tím víc zkouřenější. Dějově naprosto nenavazujících scén, chyb a nesmyslů (ragbyové hřiště s 20 cm bahna?!?) je film plný a většina vtípků vyznívá do ztracena. Prostě radost pohledět. Navíc když je na večírku na vejšce tolik pěknejch bab a hrdinové tam balí zásadně holky, které se mi vůbec nelíbily. ()

Reklama

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

To je stejně dobré, jak jednička Prciček nestála za moc a Nahou míli, takovou pitomost, tady dává většina na stejnou úroveň. Vždyť tohle bylo něco, co do sebe vůbec nezapadlo, herci absolutně nesympatičtí a k tomu naprosto přihlouplý scénář, který snad napsal někdo na záchodcích při rockovém koncertu na toaletní papír voskovkou v keltštině a někdo to po něm překládal. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Tohle že proboha nese název American Pie? To snad ne, takovýmhle způsobem totálně pohřbít dost povedenou ságu. Už čtyřka je slabá, ale tohle je naprostej vrchol demence. Hlavně John White, protože většího kokota snad obsadit fakt nemohli. A ty strašně debilní rádoby zvraty..... 1* je za Eugena Levyho (ten chlap je fakt kádr) a za ty trpaslíky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

U tohohle dílu jsem se prostě nebavil, ale tak já mám se série "American Pie Presents" vůbec docela problém. Přijde mi to jen jako odvození geniální série "American Pie", což tedy samozřejmě je, ale jde jen o to, že se zde využijí nějaké základní nápady, které sed roztahají do více méně celovečerního filmu. Humor stupidní, postavy nepříjemné. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)
  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)

Reklama

Reklama