Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní Kate Armstrongová je kuchařka tělem i duší. Nemá rodinu, přítele ani koníčky, jen svou práci, která je pro ni vším. Na jednu stranu díky tomu získala místo respektované šéfkuchařky luxusní manhattanské restaurace, na druhou to však pro její poněkud výbušnou povahu znamená spoustu potíží. Její život se nečekaně změní, když její sestra Christine zahyne při autonehodě a ona se musí postarat o její desetiletou dceru Zoe. Majitelka restaurace Paula vnutí Kate týden volna, ona je však ve snaze postarat se o dítě zcela bezradná, tím spíš, že dívenka, otřesená ztrátou maminky, jí situaci příliš neusnadňuje. Další šok Kate čeká v restauraci. Paula totiž přijala nového kuchaře, sympatického, věčně veselého Nicka Palmera, který její strohou kuchyň plnou kmitajících kuchařů proměnil v uvolněné místo zářící úsměvy personálu, kteří stíhají i bez Katina velení. Zmatená šéfkuchařka se s Paulou kvůli tomu pohádá. Nedaří se jí skloubit práci s péčí o dítě, s nímž se přes veškerou snahu nedokáže sblížit. Naštěstí je tu Nick, kterému se podaří Zoe rozveselit. Na její přání musí Kate s Nickem strávit neděli a trojice prožije krásný a pohodový den. Kate se dokonce začne s Nickem i Zoe sbližovat. Těžce však nese jeho popularitu v podniku. A když mu Paula nabídne stálé místo, pohádá se s ním. Nick kvůli ní nabídku odmítne a z podniku odejde. Utíká také Zoe, když zjistí, že se s Nickem rozešla. Je možné v takové chvíli ještě všechno zachránit? (Nova Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (276)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na první pohled celkem obyčejná romance, na druhý pohled pak tak, co si budeme povídat, ale nemůžu si pomoct, jak je něco z kuchyňského, kuchařského nebo gurmánského prostředí, docela mě to zajímá a má to pro mě něco navíc. Navíc ta ústřední dvojice (Zeta-Jones a Eckhart) jsou na první pohled tak nevhodným párem, že mezi nimi ta chemie nakonec funguje a vlastně i celkem dobře. Že má film jasnou strukturu, to je prostě dané. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Mám ráda filmy, zabývající se vařením a tento bych zařadila mezi ty lehce nadprůměrné. Námět ze života vorkoholičky posedlé kuchařským uměním není nikterak originální, herecké výkony jsou nevýrazné, vlažné, prostě mi tam chybělo to avizované koření života. Zaujaly mne moderní kuchařské kreace zážitkové gastronomie a sehranost kuchařského týmu v restauraci. Ráda bych si tam zašla na večeři. Na svém pracovišti v hotelové škole jsem nic takového nezažila, celý tým se vždy pohyboval tempem spíše hlemýždím. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrná, hodně nenáročná americká "komedie" s utrápenou hlavní představitelkou, které všechno dopadne tak, jak by v životě nečekala, ale bude neskutečně moc šťastná až do konce života :D :D Film je takový podle mě "rozdělaný". Na začátku si utrhne podle mě dost silné téma ohledně rapidní změny života, ale až moc snadno a jednoduše tím projde.. Žádné hlubší probrání se její minulostí či současnosti, kterou by řekla komukoliv. I z jejího pohledu - kdyby to řekla, by to bylo zajímavější Nejlepším na celém tom filmu byl ten pohled na ta jídla, jelikož bych několikrát lžičkou hrábla do talíře :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film neví co chce. Ze začátku na mě vybafne cílevědomou ženskou, která ví co chce, jenž během deseti minut se jí život totálně překope a z filmu se okamžitě stane šílená frustrace na xtou. Pak se k tomu přimotá ne nepříjemnej, ale spíš naprosto blbej Aaron Eckhart, kterej tam dělá pátý kolo u vozu a všecko by se mělo změnit. Ale mně to tak nepřijde. Spíš se to táhne na tý blbý snaze změnit smutnej příběh k lepšímu, jenže se to nedaří a Aaron to se svou blond patkou prohrává na celý čáře. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Všehovšudy standardní romatnika s prvky dramatu a komedie. Některé aspekty fugují (hudba, pár dramatických scén), jiné ne (špatná chemie mezi herci, některé výjevy Abigail Breslin, komediální scény) ale dokáže to zabavit. Ona ho nesnáší, on je megasympaťák, ona se musí starat o neteř, kvůli práci jí zanedbává a jak to nakonec vše dopadne je přeci jasné. Standard, ve kterém vyčnívá jen velice příjemná hudba. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Podle časopisu USA Weekend pracovala Catherine Zeta-Jones jeden večer jako servírka ve Fiamma Osteria v New Yorku v rámci příprav na svou filmovou roli. Pokaždé, když jí hosté restaurace tvrdili, že jim připomíná Catherine Zetu-Jones, říkala: „Tohle slýchávám pořád..“ (becki_tu)
  • Celý film se natáčel v New Yorku. (SONY_)

Reklama

Reklama