Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

matt6 

všechny recenze uživatele

Mám rád fotbal, ale tretí goal sa už fotbalu venuje skôr okrajovo a moc si ho neužijeme. Film sa zameriava prevažne na osudy a vzťahy fotbalistov. Bohužial, Kuno Becker hrá vo filme len druhé husle a nahradili ho jeho spoluhráči, ktorý zahrali na úrovni. Príbeh nie je zlý, ale niektoré scény mi pripadali dosť nasilu a veľmi umelo(*SPOILER* autonehoda, smrť Charlieho Braithwaitea. *SPOILER*). Akoby v nás chceli tvorcovia za každú cenu vyvolať emócie. Film sa snaží zapáčiť každému. Taktiež záberov zo zápasov je len poskromno. Mimochodom, čo tam pre Boha robila tá dejová línia so skupinkou fanúšikov ? Myslím si, že séria Goal! bola vyčerpaná už po druhom dieli a trojka ma v tom len utvrdila, chcelo by to niečo nové. Naopak ma potešil nie príliš pozitívny záver, aký nebýva v sérii zvykom. Ústredná melódia je celkom chytlavá a spolu s ováciami štadióna a celkovou atmosférou na zápase dotvára skvelý zážitok. Slabé, ale nie hrozné. Doporučujem komentár uživatela derek007. 50% ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a tohle byl hodně velký průser. Prve když vzpomenu, jak končil druhý díl TO BE CONTINUIED.... Tak se tady na to asi nějak zapomnělo, ne?? Film navazuje úlně někde jinde a hlavně už je to.... Bože, já nevím, jak to mám říct. Ale takovou sračku už jsem strašně dlouho neviděl. Za prvé se film celou dobu snaží zahrát na emoce, to je tak trapné!!!!!!! Bouračka, smrt, ..... Trapas! A ten fotbal?? Tihle dva panáci, kteří měli jako být reprezentanti Anglie... Trapas! Jediné, co stálo za koukání, byly sestřihy z MS. Ale ty byly k tomu udělané tak pitomě, že to ani není možné. A ty záběry, kdy naši "hrdinové" hrají??? Výsměch největší!!! Debilní zelené plátno... Aneb jak si zahrát MS a nebýt tam. Kdyby to aspoň tak pitomě nevypadalo!!!! Vypadalo! Nereálné jak prase! Tenhle film neměl nikdy v životě vzniknout! Kazí to pověst prvním dvěma! Hnus na zblití! K tomu ta idiotská čtveřice, asi bavičů, která dělá bordel a balí asi totálně vypatlané švédské šlapky! Chápu A. Friel, že už na to neměla a K. Becker udělal až moc dobře, že se celý film držel stranou.... Hnus! ()

Reklama

prome 

všechny recenze uživatele

S původní myšlenkou tenhle film nemá zhola nic společného. Je to jen hodně slabý odvar s pár herci a vůbec se nesoustředí na kariéru Santiho, což je opravdu velká škoda a vlastně film se nezaměřuje celkově na fotbal. Tvůrci si asi myslí, že když tam nacpou pár scén z fotbalového hriště tak mají vyhráno. ()

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Takže si to zrekapitulujeme. Gól 1 - super film, který ukáže, jak se i z kluka co si čutá pralesní ligu se může pod velkým drilem a šikanou spoluhráčů může stát hráč premier league. Gól 2 - názorná ukázka toho, jak se z začínající hvězdy světového formátu může stát nafoukaný blbeček, který myslí jen na sebe a lehce se dostane do problémů. Opět krásně natočené. Gól 3 - Telenovela o absolutním hov.... o absolutnímu ničemu! Neustále rodinné krize, prostě řešení blbostí, které s fotbalem nesouvisí. Prostě blbiny kraviny hovadiny na usnutí a konec, který divák očekává už na začátku... Lituju dne, kdy jsem se rozhodl koukat na tyhle filmové Velmi křehké vztahy! ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Vim, že tohle si tři hvězdičky nezaslouží, a tak dam aspon dvě, ale já je dávám hlavně proto, že je tenhle film o fotbale. Vlastně neni, a scény který z toho fotbalu mají být jsou to nejhorší v celym filmu. Teď nemluvim o tom jak tam chvilkama běží sestřih z mistrovství. Mluvim o tom, když kluci na chvilku vystřídají. Nejvíc mě pobavil takovej detail. V tom zápase s Ekvádorem, střídá ten týpek Joe Colea, ale když pak dá Becks, rozhodující gól (kterej navíc dal v jinym zápase), tak se strašně moc radujou a kdo mu to neběží popřát - vystřídanej Joe Cole. Podobně mě to pobavilo při penaltách s Portugalskem, jak tam Becks byl první kdo podává ruku Robinsonovi a přitom vubec nebyl na hřišti. P.S. Jste se vědomý toho, že ten popis obsah se vůbec nepřibližuje realitě? ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)
  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama