Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Olík 

všechny recenze uživatele

Třetí a doufám, že poslední „góóól“ Kuno Beckera do divácké sítě. I když v tomto filmu o Santiago Muňeze vlastně vůbec nejde. Mladý Mexičan se dějově dostává se na druhou kolej - na tu samou kolej na, kterou se dostává i samotný fotbal. Na pozadí mistrovství světa řešíme problémy dvou Santiagových spoluhráčů, anglických reprezentantů a to alkohol, láska, kariéra, zodpovědnost a jiné klišé. Trapně nudný příběh a naprosto amatérská snaha vnutit divákům pocit, že herci nastupují na hřiště po boku Beckhama a spol. dělá z trojky ten nejhorší a dá li bůh taky poslední díl fotbalové série. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tahle gólová série měla skončit u druhého dílu. Tento omyl je úplně mimo. Týká se tentokrát reprezentací, ovšem náš hlavní hrdina se před začátkem pochopitelně zkopne, takže je to o něm a bez něj. Kluci mají mimofotbalový život srovnatelný s černokněžníkem Mario Balotellim, takže to tak potom na hřišti vypadá. Tento díl je laciná fraška a milovníky předchozí série jistě zklame. Ti, kteří se chtějí pouze bavit, a tento film je úsměvný víc než by sám chtěl, nějakým exkluzivním kouzlem 2* vykouzlí. Šup sem s nimi. Možná je někdo bude chápat, jako mou skrytou zlomyslnost k nalákání dalších lidiček, kteří tuhle hrůzu brzy zhlédnou a pak budou nasraní. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Niekto sa zrejme vyzvracal do sáčku v lietadle a scenár ku Gólu III bol hotový. S celkom vychytenou jednotkou a ako tak pozerateľnou dvojkou spája trojku iba akýsi tieň Santiaga Muneza. Ten je dnes mimo hru a celý čas len postáva a ksichtí sa ako lešenárska trubka v záhrade. Celkový dojem vystihuje jedna hláška z filmu: „Niečo ti vyliezlo zo zadku a potom to zdochlo.“ Toto nie je gól, toto je jasný ofsajd. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Film sice emoce vyvolat umí, ale jinak je kvalitativně na úrovni druhého dílu a stejně tak haní jméno parádního prvním filmu! ... Rozhodně už to není pro fotbalové fanoušky, jelikož se nám žánr posunul trochu jinam. Nebylo to sice nejhorší, ale ta správná kasta diváků si k filmu cestu nenajde. Podle mě špatný tah a do budoucna snad už jen prosím: DALŠÍ DÍL NE! ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Ty tomu teda dali. Nevěděl jsem, že z tak nádherné sportovní trilogie může jako zakončení vzrůst takový špatný film. Opravdu zklamání už jen kvůli tomu, že Santiago (hvězda prvních dvou dílů) se tam objevil jen na pár minut. Ale i tak to stálo za nic. Mistrovství 2006 jsem viděl celé a bylo dobré osvěžit si paměť, ale mě ten film prostě nebavil. Ano dojemné to bylo stejně a opět se mi chtělo brečet, ale film už prostě nestál za nic. Žádné pozitivum film neměl až na ten dojemnější konec, ale jinak se během filmu nedělo nic dobrého a kvalitního, ještě k tomu to ani nenavazovalo na dvojku, kde to skončilo trošku smutně se Santiagovou známostí a tak, to jsem zde vůbec neviděl, ale nechci spoilerovat. Možná, že to stojí za to vidět, když už jste viděli první dva díly, ale jinak je film hrozný podprůměr, možná vážně odpad. Horší zakončení tak krásné trilogie jsem snad ještě neviděl, škoda... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama