Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Bowman je vědec a pracuje na objevu speciálního séra, které by mohlo uchránit svět před zhoubnou virovou nákazou. Jednoho dne je ve své laboratoři přepaden a při potyčce je infikován látkou, která ještě nebyla testována. Nezůstane to bez následků. Zmutuje do podoby obřího hmyzu. (oficiální text distributora)

Recenze (37)

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Zklamání. Guilty pleasure není zdaleka tak silný, jako jsem čekala. Má to všechno, co má správnej brak mít - nulový nesympatický charaktery, z nichž nejhorší je hlavní hrdina, dementní zápletku, žádný napětí, naprosto nelogický chování postav, neschopný strážce zákona sloužící jen jako pomůcky pro krvákový scény, mizerný triky a zdroj strachu je chlap navlečenej v kostýmu komára - a toho se bojí kdo jako? Zároveň to postrádá jedinou vlastnost, která to mohla zachránit z úplnýho odpadu, a to je potenciální zábavnost. Měli se holt víc snažit. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

tahleta kafkovská sranda mi pila krev míň, než jsem čekal... snímek svou stupiditou celkem pobavil a dokonce i poučil, že standartně dvoukřídlý hmyz má 4 křídla a 4 končetiny místo šesti, když je pocákán kyrasem, vystaven mutaci a neschová se před radiací za stůl... 50%. [6. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Komáři jsou mrchy. Pěkně otravný hmyz co pořád bzučí kolem a pije lidem krev. Komár z tohoto filmu měří přes dva metra. Naštestí nebzučí a saje místo krve i mozky a jné príma věci. Mosquito Man je o fous lepší, nákladnější a zábavnější než spřízněná Larva. Hororový moment jsem v něm nenašel ani jeden. Není natolik špatný aby byl nechtěně vtipný nonstop a to je možná tentokrát škoda, protože filmaři měli očividně vetší rozpočet než většina ekohororů posledních let. Ale koukat se na Komára dá aniž by člověk utrpěl větší ujmu na zdraví. Maximalně pak DVD s tímto hitem rozpleskne. A je to. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Další hmyzoidní produkt z distribuční líhně MagicBoxu. Entoentity jsou koukám nějak ve vydavatelské módě, a tak neprodaný (neprodejný) náklad tohoto blivajzu na dvd skončil po "Larvě" (viz. více komentář u oné) coby další vskutku >horrorroborrorro< příloha k marnému časopisu (tentokráte DVDMAG - fakt plátek jak kluci sami říkají pro magory :-)... - - - P.S. ...Jo a ta hláška na obalu dvd zní přesně: "Nic horšího jste neviděli". No tak asi tak nějak... Fakt někdy člověk žasne, komu toto slouží... :-( ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu tomu absolutně chybí jakékoli napětí nebo atmosféra (teda kromě prvních 10 minut), na tu druhou to nijak neurazí, nápad sám o sobě je dobrý a masky jsou celkem povedené. Těch 26% mi tu přijde zbytečně málo, skutečně to není takový průser, jakým se to na první pohled zdá, protože když člověk skousne odfláknutý scénář a echt naivní dialogy (které jsou ale svým způsobem roztomilé, nevím jak jinak to vyjádřit), dá se to. Dokonce mi tu i jedna postava byla sympatická, jen škoda, že jí potkal stejný osud, jako drtivou většinu mých oblíbených postav - v hororech. Škoda, že režisér neměl potenciál a asi ani chuť to víc rozvést, aby to nevypadalo tak klasicky. 2* ()

Zajímavosti (1)

  • Film sa odohráva v americkom meste Baltimore, v štáte Maryland, avšak bol kompletne natočený v Bulharsku. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama