Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek Bratři Solomonovi vypráví vtipný příběh Deana a Johna Solomonových, dvou dobrosrdečných, ale společensky nemožných bratrů. Když zjistí, že posledním přáním jejich umírajícího otce je mít vnouče, vydávají se hledat někoho, s kým by si mohli pořídit dítě. Jenže mládenci, kteří strávili svá formativní léta v arktické divočině bez sebemenšího kontaktu s opačným pohlavím, postrádají jakékoli sociální dovednosti a jejich snahy dosáhnout otcovství se katastrofálně zvrtnou. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Yancl 

všechny recenze uživatele

Velice umělá komedie posazená do prostředí rodinných vztahů .. přesněji ve stylu "Jsme dva bratři a hledáme dítě - Zn. Cokoli, kdykoli a jakkoli". Střeštěnej a bláznivej film to je, ale ne v dobře zajetych kolejích. Řada fórů je ohraných nebo tak blbých, že se člověk ani nezasměje. Holt, strnulá oddychovka pro jedno použítí .. víc se od toho nedá čekat. [39%] ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Takoví novodobí Blbý a blbější. Např. při scéně, kdy jeden bratr přestěhuje tatínka do jejich bytu, hodnotí to druhý bratr přesně ve stylu, jak by to udělali v tom zmiňovaném filmu. Dobré scény byla např. když už našli jednu potenciální matku "korpulentního tvaru", která je přesně dle jejich představ a ta celá rozradostněná, že se jí také splní její sen, vběhne do cesty autobusu nebo zcela jednoduchá scéna s letadlem, které táhne za sebou nápis, jenž je v nejdůležitějším místě rozdělen:) Nu což, bavil jsem se dávám 3*. A to dokonce lepší 3*;) ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pri čítaní tých komentárov som sa rozhodoval, či to vôbec stojí za to obetovať tomu hodinu a pol času. Ale dobre, že som to riskol! Tento film patrí do tej kategórie filmov, ktoré sú tak strašne dementné, až sú v konečnom dôsledku skvelé! Občas treba aj nejakú tú bláznivú komédiu a títo bratia sa o ňu naozaj postarali - toľko skvelých hlášok a scén pokole, no stálo to za to (aspoň pre mňa určite)! No treba všetko brať s rezervou a treba sa trochu aj povzniesť nad to, že ten ich humor je fakt dosť infantílny a miestami až príliš stupídny. Aj také raz za čas treba a hoci väčšina komentárov sú len samé zatrpknuté sťažnosti, ja som sa dobre pobavil. Veď dvoch dementov, čo vyrastali na Severnom póle a nevedia rozoznať slušnosť od zvráteností - to človek nevidí len tak každý deň... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Hyperkativní ujetá komedie s několika skvělými vtípky, několika nečekaně zábavnými scénami, vše hustě prokládáno téměř absurdními dialogy. Na styl humoru i titulní, téměř nesnesitelně pozitivní, a taky infantilní, dvojku si člověk sice musí chvilku zvykat, naštěstí humor, ač často pracuje se stupiditou a intenzivní trapností, nikdy nesklouzne do laciné vulgarity a fekálního humoru. Není to nic světoborného, ale svižně to ubíhá, pobaví, nebere se to příliš vážně a nemá to onu typicky do hladka vymletou zápletku. (“Je to silné kóma.“ – „To mě nepřekvapuje, táta jde vždycky do všeho naplno.“) ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomínalo Noc v Roxbury. Ta byla horší, ale zachraňoval to skvělý soundtrack. Tady jsou zase (pro mě) sympatičtější herci, ale samozřejmě nechybí množství stupidit, tolik typických pro americké komedie. Byl jsem překvapen i solidní dávkou vtipných momentů. Zkazila mi to sekce reklamy prostřednictvím letadla a závěr v salónu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je uvedeno, že Santa Klaus bydlí na severním pólu, v nulových souřadnicích. Zeměpisná šířka severního pólu je však 90 stupňů severní šířky a zeměpisná délka se neuvádí, neboť na severním pólu se sbíhají všechny poledníky. (rakovnik)

Reklama

Reklama