Reklama

Reklama

Broken

Trailer
Velká Británie, 2006, 110 min

Obsahy(1)

"BUDEŠ POKRAČOVAT?" ptá se kdesi uprostřed lesů tajemný cizinec s puškou Hope, která si právě vylovila z vlastních střev do břicha zašitou žiletku, aby si na poslední chvíli přeřezala škrtící smyčku kolem krku. A Hope bude pokračovat. Bude pokračovat, protože jinak se nikdy nedozví, co udělal všehoschopný cizinec s její malou dcerkou... Nízkorozpočtové britské hixploitation. (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak Tohle Snad Nikdo nemyslí vážně? NEJHORŠÍ EXPLOITATION,co jsem kdy viděl! Totální Nízkorozpočtový Brak! V tom filmu bylo vše, co správný Horor mít nemá! TAKŽE.. Minimum Hudby.. A když se už nějaká ukázala stála pěkně na hovno, Žádná Akce, Napětí, Minimum Gore, Škaredé Herečky, Nesympatický Záporák! Ach Jo! 3 Důvody proč se máte na film Podívat! 1) Chcete se stát Skvělým a pečlivým zahradníkem? Pusťe si Broken.. Naučíte se, jak správně Pěstovat..2) Nemáte, co poslouchat? Pusťe si Broken.. Ta uječená Kikina tam řvala snad 10 minut vkuse!! 3) Chcete se Nudit? Pusťe si Broken! Dám aspoň dvě Hvězdičky za slušných prvních 10 minut, Abych nebyl tak přísný! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Kruťárna toho nejdrsnější zrna a to prakticky hned od začátku, kdy se tvůrci nezaobírali takovýma zbytečnostma jako jak se oběť dostala na místo a rovnou, asi po pěti minutách mírnýho seznámení s jakým typem filmu bude mít divák vlastně tu čest, hodí oběť do rakve a najíždí se na parádní teror a hixploitation, kterej v sobě nese hodně realističnosti, ale zároveň to je neskutečně krutá podívaná a to nejenom díky velice povedným gore efektům a závěrečných 20-30 minut je naprosto zdrcujících. Jedinej důvod proč tomu nedávám plný hodnocení, je kvůli tak trošku nudící prostředku filmu, jinak se jedná fakt o nadmíru povedenej psychohoror zasazenej do úžasně mrazivýho prostředí nekonečně velkých lesů ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten film poměrně dobře pracuje s psychologií a ještě se to snaží schovat nějakými těmi brutalitkami, které však s onou psychologií velmi úzce souvisí. Hlavní záporák je poměrně zajímavý, navíc vypadá jako trochu hezčí Flipnic. Až mě překvapilo, jak rozporuplný vztah jsem měl k hlavní hrdince (a její představitelce), ve vypjatých situacích mi byla krajně nesympatická, v těch poklidných, ryze psychologických byla hodně dobrá. U tohohle filmu netřeba čekat na pointu, neboť pointou je samotný ten film, to, co se odehrává prakticky již od samého začátku. Celkový dojem ale kazí jakási epizodičnost středové části filmu a trošku podivný konec. Inu, každý si rodinu hledá a pořizuje jinak. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Žiletky na těle, žiletky v těle.... ,,Nechoď tam, není to bezpečné!" A co myslíte, že ta blbá kráva udělá? Čekal jsem poněkud rychlejší odvaz, dostal jsem psychologické drama plné magorů. Kdyby se hlavní hrdinka nechovala jako ultrakráva, která každou příležitost k odplatě nevyužije, možná bych se trochu slitoval. Pár gore efektů je slušných, velice pěkný je začátek, slušné je i zakončení. To co se odehraje mezi tím je však vata, co není ani skelná, ani střelná. Mrzí mě, že autoři neudělali nic pro to, aby divák s obětí soucítil. Osobně jsem se těšil, až to schytá naplno. Korunu všemu pak nasazuje trapný blábol: Podle skutečných událostí. Tomu snad už proboha nikdo nevěří. Laciná reklamní fráze snímek potápí ještě hlouběji. Ale jak říkám, pár momentů se našlo, k tomu les, takže 2* p.s. po vyříznutí jazyka, pokud by nebyl třeba zataven rozžhaveným železem, by se člověk zadusil krví... ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Můžu říct, že film neni už "klasickej" horror, kde se jedou závody na nejvíc krve. To, že se skoro vše odehrává na jednom místě a to v lese je velmi působivé a přidává to na dobré atmosféře. Jen škoda, tak zbrklého konce. Možná, kdyby se tvůrci snažily víc věnovat psychologické stránce. 55% ()

Zajímavosti (1)

  • První film produkční společnosti Dimension Extreme. (t.mon)

Reklama

Reklama