Reklama

Reklama

Hrdinka amerického thrilleru, manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová), pracuje i na Štědrý večer, a když chce konečně odjet domů, zjistí, že hlídač Thomas (Wes Bentley) na ni v podzemí nalíčil past. Buď se jí podaří utéct, nebo přijde o život...  Je Štědrý večer, ale mladá ambiciózní manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová) je ještě stále v práci. Chce vše dodělat, než vyrazí na rodinnou večeři. Když konečně sjede do opuštěné garáže, zjistí, že nemůže nastartovat auto a nemá signál v mobilu. Pomoc jí nabídne přátelský hlídač Thomas (Wes Bentley), ale když se ani jemu nepodaří auto spravit, řekne Angele, aby s ním povečeřela. Ta se jen zasměje, jenže záhy zjistí, že se ocitla v situaci, která rozhodně úsměvná není. Probudí se totiž přivázaná k židli ve studené místnosti pro bezpečnostní službu v podlaží P2 a je si jistá, že štědrovečerní večeře je to poslední, po čem Thomas prahne. Teď záleží hlavně na její odvaze a touze žít, aby se jí odtud podařilo utéct. Americký hororový thriller režíroval Franck Khalfoun. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

castor 

všechny recenze uživatele

Pořád mě sžírá pocit, že se z toho dalo vykřesat víc. Námětově nejde o nic nového, s obměnami jsme už leccos podobného viděli. Přesto se to celé nevyvíjí zle, i jméno Alexandre Aji dává tušit, že nepůjde o další rutinní thriller. Zásadní pozitivum = s hlavní hrdinkou prožijeme něco, co se může klidně přihodit vaší sestře. Mladík posedlý Elvisem a kamerovým systémem totiž rozhodně nechce strávit vánoční čas sám mezi prázdnými zdmi podzemního parkoviště a prsatá kariéristka je v Hollywoodu zase jednou hodně populární zboží. V druhé polovině ale naskáče několik hrubých chyb, které si zrovna netykají s logikou (nevím, ale že by byl na tísňové lince 911 záznamník?) a z našeho psychopata dělají kapku supermana, co mimo záběry kamery stihne nemožné. Na vině je bezesporu scénář, který postupně ztrácí na lesku a nápady tahá hodně neohrabaně. A možná i kapku herci. Například Wes „Ricky Fitts“ Bentley je v rámci možností psychopat slušný, na druhou stranu ale tak nějak furt stejný. Překvapivě mi scházelo takovéto mrazení v zádech. Závěrem vím jedno, P2 neobsahuje scénu, na kterou bych si třeba za týden vzpomněl!! 50%. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Téměř ve všech směrech se jedná o průměrný horor. Napětí slušné, prostory pro horor taky velmi zajímavé, nějaká ta brutalitka a krev se taky najde. Solidní herecké výkony, jak psycho týpek, tak bloncka, to odehráli celkem přesvědčivě. Občas sice něco zaskřípalo, ale na to už jsem v podobných filmech zvyklý a dokážu leccos odpustit. Film jsem si užil, nejedná se sice o žádnou bombu, ale thrillerového fandu to určitě zabaví. Jediná věc, která je tu nadprůměrná, je víte co, že pánové? Rachel Nichols dokáže svým P1 a P2 udržet v pozornosti především mužské publikum a to i jedince, které ostatní dění moc nebaví. 60% ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

Horor(thriller) pre nerozmýšľajúcich ľudí. Keď človek neuvažuje nad neuveriteľnou stupiditou hlavnej hrdinky(od čoho nás mal odpútať ten hlboký výstrih), možno si to ako tak užije. Záporák je trápny(najmä keď vrieska - taká prázdna chladnička naháňa oveľa viac hrôzy). Jedna hviezda za slušné gore efekty(aj keď ich bolo málo) a druhá práve za ten výstrih a hlavne jeho obsah(Sorry, I'm just a guy and I can't help it.):)Inak len pre veľkých hororových fanúšikov - nič pre filmových fajnšmekrov. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Filmy o posedlosti mentálně vyšinutého jedince fešnou dívkou a jeho následnou snahou jí za každou cenu získat mám v oblibě tady jsem byl bohužel zklamán. Neříkám že je to příšernost a pustil jsem si to během týdne dokonce 2x s tím že třeba u druhé projekce tomu přijdu na chuť. Ale bohužel. Příběh je dobrý a prostředí super jenže celej film prostě kolem mě jen tak proplynul bez nějakého většího zájmu. Možná to bude záporákem, kterému jsem to prostě vůbec nevěřil a lezl mi svým hereckým projevem na nervy. Možná kdyby ho hrál kupříkladu Morgan, který si podobnou roli střihnul v Intimní pasti, tak bych šel i o 2* nahoru. Já vím čistě můj problém takže i když mě to nezaujalo musím to DOPORUČIT jelikož je to dobrý film a spousta lidí bude nadšená. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Typický průměrný thriller, než-li horor s minimálním počtem herců a rozdilných lokací. I s takovým minimem se dá udělat pěkná atmosféra, tedy alespoň v úvodních minutách, že ano. Film sice čerpá z čeho se dá, ale stejně z toho dříve či později, budete hlavně už ze zminěného vesměs stejného prostředí unaveni a očičko začne proto rádo šilhat k časové ose filmu. Hlavní dvojice hereckého obsazení je taktéž dle mého průměrná a ani jeden charismem přímo nevýří. Vnadné poprsí Rachel Nickols je zase jiný příběh. Krvavé scénky jsou vesměs všechny pěkně udělány a hvězdičku si zaslouží, ale nějaké velké barvení na červeno zase opět nečekejte. Závěr mi trochu vrtá hlavou, stejně jako některé logické situace ve filmu. Nechci moc spoilerovat, ale aby se Rachel snažila vypáčit skleněné dveře a ztrácela, tím pro ní drahocený čas, místo aby francouzákem v ruce rozbila sklo, mi hlava opravdu nebere. Na 3 hvězdy to však stačí ikdyž to bylo o ty vnady těsný... :) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo také v Cinespace Film Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (noelcoward73)
  • Rottweilera "hrali" traja rôzni psi. (ladko)
  • Film bol natáčaný počas dvoch mesiacov, výhradne v noci v existujúcej parkovacej garáži v Toronte. (ladko)

Reklama

Reklama