Reklama

Reklama

Pustina

Trailer

Obsahy(1)

Skupina mladých delikventů je přivezena do nápravného zařízení na pustý ostrov. Záhy však zjišťují, že ostrov není úplně opuštěný. Čeká zde na ně psychopatický vrah se zákeřnými pastmi, hladovou smečkou psů a smrtícími zbraněmi. Hrůza, násilí a boj o přežití vtrhne na vaše obrazovky v tomto mistrovském thrilleru od režiséra filmu Mrtvá hlídka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Od režiséra Mŕtvej hliadky, ktorá sa mi celkom páčila, som si ho zo zvedavosti pustil a musím povedať, že sa mi táto nenáročná vyvražďovačka páčila. Film môže pripomenúť japonský Battle Royale, ale toto sa mi pozdávalo viac, hoci mi nebolo celkom jasné, v čom spočíval trest, za akým vlastne na ostrov prišli. Napadlo mi, že sa prišli naučiť súdržnosti, ale že by to mal byť taký hrozný trest?Možno mi niečo ušlo, každopádne celkom slušné. Slabšie štyri hviezdičky. 70%. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Horor? No moc mi teda nepřišlo. Jo dobře, pár drsnejch až skoro brutálních scén tam je, ale moc hororově to na mě stejně nepůsobila a ani jako vyvražďovačka to neni zrovna excelentní. Hlavně sem měl docela problém s tim, že sem v podstatě nikomu nepřál, sice hlavní postava je, ale taková dost divná a jinak samí rádoby drsný kokoti, u kterých se jen čeká na smrt, která ale přichází až moc čekaně a tipnout si jestli a kdo přežije, taky neni zrovna nějakej složitej kvíz ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Subžánr vyvražďovaček nemám v lásce, ale musím přiznat, že Pustina patří ve své kategorii k nadprůměru. Má celkem realistický scénář, slušnou režii a typově přesné kvalitní obsazení. Dokáže i diváka znalého žánrových pravidel překvapovat. Je to krvavé, syrové, násilnické, adrenalinové. Nejde o horor, ale o temný thriller. Celkový dojem: 60 %. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Parta mladých a krásných lidí na ostrově uprostřed ničeho. Postavy jsou více méně ploché charaktery bez vývoje (dobrák s pověstí vraha, hromotluk co potřebuje pevnou ruku, zlý nácek co má pod palcem hromotluka...). Cením hlavně odvahu neuázat xicht záporáka až do 75. minuty filmu a scénu s táborákem. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Bassett dává zapomenou na svoji prvotinu, jelikož ji upgradoval posunem o 89 let, armádní rotu vyměnil za partičku vězňů, přihodil tři ženské, čtyři psy a jednoho nekompromisního lovce, který funguje mnohem lépe, než psychóza válečných zákopů. Adrenalin z toho teče po litrech a postavy jsou ze své podstaty ‚krásně‘ nevyzpytatelné. Ty, jimž zrovna chcete fandit, si vybíráte jako z bonboniéry, abyste následně skousli hořký vnitřek a vyplivli, popř. nechali plavat, když bolestně umřou. Úderná irská šleha bez kompromisů, která posouvá hledáček zajímavosti režiséra o dva levely výše. [Současnou středověkou řežbou jsou kvality stvrzeny.] ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve Skotsku a Severním Irsku. (Terva)
  • Louise (Alex Reid) hovorí o službe v 7. obrnenej divízii v Basre (Irak). 7. obrnená divízia však bola rozpustená po druhej svetovej vojne, a preto bolo pre ňu nemožné, aby v nej slúžila. (misterz)
  • Keď Callum (Toby Kebbell) dostane úder nožom do chrbta, je vidno otvorenú krvavú ranu. V ďalšom zábere je však koža holá bez krvi a následne je opäť krvavá. (misterz)

Související novinky

Konkurence pro Van Helsinga

Konkurence pro Van Helsinga

01.04.2007

Solomon Kane je jméno dobrodruha, šermíře a lovce démonů, který v 17. století putuje neprozkoumanými končinami světa a válčí tam s nadpřirozeným zlem. A zároveň je to název britsko-francouzsko-české… (více)

Reklama

Reklama