Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zvládnete řídit dolním Chicagem? S páskou na očích! Přitom se starat o dvě vřískající, slintající, nevzhledná mimina, která jsou ještě ke všemu roboti. Vzdát se sexu? Jo přesně tak. To je jen malá ukázka požadavků reverenda Franka, předtím než vám dá požehnání k sňatku... Robin Williams, Mandy Moore a John Krasinski v hlavních rolích povedené komedie o páru, který se hrozně moc chce vzít a o jednom knězi, který se pokouší snížit rozvodovost opravdovou zkouškou ohněm. Zapište se do předsvatební přípravky reverenda Franka. Je to stejná dřina jako výcvikový tábor, ale rozhodně zábavnější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ráno vstávám tak brzo, že pekaři si tou dobou teprve čistí zuby před spaním, jedu dvě a půl hodiny vlakem narvanym protivnejma lidma, a za odměnu mě čeká tvrdá celodenní řehole v syrovým podzimním počasí. Přesto bude ale můj zejtřek o dost zábavnější, než tahle limonáda, která připomínala pětkrát překloktanou sodovku. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Snímek se, sice ohraným leč stále vtipným, námětem, povedenými vedlejšími rolemi a pěkným prostředím, hezkou Mandy Moore a poměrně dobře "rozvrženou" rodinkou sráží na kolena trapný vývoj děje. Kdyby se některé věci vyvíjely aspoň trochu jinak a některé (jako například "odhalení faráře") zcela opačne, dal bych filmu možná i čtyři hvězdy. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrná komedie, která rozhodně neoslní žádným převratným humorem. Jako musím uznat, že pár scén je slušných, ale že bych se za břicho popadal, tak to se opravdu nedá říct. Postava velmi sverázného faráře je ještě celkem obstojně ztvárněná. Co mi však lezlo vyloženě na nervy, byl jeho malý otravný poskok. Děj přinese už dosti ohrané rozzuzlení, prostě odloučení, znovushledání a usmíření a nakonec happyend. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Robin Williams showman...Mandy Moore jsem viděl ve svatebních šatech snad po čtvrté...Natočit to Rich Christiano (Time Changer) tak by to mohl být docela dobrý film na téma předmanželské sexuální čistoty, zásad společného soužití a komunikace mezi mužem a ženou...Tak jsem viděl jenom další důkaz toho, jak svět touží po láskyplném, plném obětování a odevzdanému vztahu...a ruku na srdce!!! Nějak se mu to nedaří...No a když děláte ve filmech z kněze či pastora "poděse", tak se nedivím, že se pak lidé bojí chodit do kostela...Dávám dvě hvězdičky za pár nápadů a hezkých myšlenek, ale jinak okoukamý konec a tak trošku pokřivený pohled na křesťanství vůbec... ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, proč se Williams pořád hrne do těch komediálních rolí. Vždyť v Insomnii a Huntingovi ukázal, jak je to vynikající herec, takže pitvořit se v podobných hovadinách fakt nemá zapotřebí. Ovšem tady byl Williams posledním problémem. Těmi hlavními byli Mandy Moore, John Krasinski, režisér a scénárista. Jediné, co stojí trochu za řeč, byla robotická mimina, ale ta to z odpoadkového koše nevytáhnou. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Robin Williams si tu už podruhé zahrál kněze. (Rodriguez)

Reklama

Reklama