Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zvládnete řídit dolním Chicagem? S páskou na očích! Přitom se starat o dvě vřískající, slintající, nevzhledná mimina, která jsou ještě ke všemu roboti. Vzdát se sexu? Jo přesně tak. To je jen malá ukázka požadavků reverenda Franka, předtím než vám dá požehnání k sňatku... Robin Williams, Mandy Moore a John Krasinski v hlavních rolích povedené komedie o páru, který se hrozně moc chce vzít a o jednom knězi, který se pokouší snížit rozvodovost opravdovou zkouškou ohněm. Zapište se do předsvatební přípravky reverenda Franka. Je to stejná dřina jako výcvikový tábor, ale rozhodně zábavnější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

montel 

všechny recenze uživatele

Sadie (Mandy Moore) a Ben (John Krasinski) jsou mladý pohledný pár. Společně míří na oslavu třicátého výročí Sadiených rodičů, kde Ben využije příležitosti a požádá Sadie o ruku. Sadie samozřejmě souhlasí, má ovšem podmínku: chce se vdávat ve svém rodném městě. To Ben nepovažuje za problém, ovšem pouze do chvíle než potkají muže, který je bude za tři týdny oddávat: reverenda Franka (Robin Williams). Ten donutí Sadie a Bena ať projdou jeho předsvatebním kurzem, který musí dokončit. Zahrnuje však spoustu věcí, které nejsou Benovi zrovna při srsti a tak se snaží protivného kněze zbavit...Celkem zábavná první půlka filmu, než se vše zvrtne v nezáživnou frašku s robotickými dětmi a kýčovitými hláškami. Velká škoda, potenciál to mělo slušný. 45% ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Nakonec dávám tři hvězdy, ale se zavřenýma očima a pytlem cementu na hlavě...je to strašná ztřeštěnost (a bohužel neskutečně snadno předvídatelná, od začátku člověk přesně ví, co vlastně bude následovat) a ten předsvatební test je úplně nehoráznej :) Robin Williams je dobrej jako vždycky, ale hlavní dvojka krasinsky a Mooreová je tragickej. Nemoh jsem jim přijít na chuť. Tak doufam, že se od starýho Williamse ještě nějaký DOBRÝ komedie dočkám.. ()

Reklama

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

...aneb jak si projít nástrahami manželství ještě před jeho uzavřením (a tak vám zkazit celou tu předsvatební naivní romantiku). I když tato komedie není každou minutou k popukání, tak je alespoň sympatická. Alespoň tím, že ukazuje, že manželství vlastně není žádná sranda. I tak je to hodně průměrný kousek, 3* mu patří s hodně odřenýma ušima. ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Robin Williams je určitě mou srdeční záležitostí. Jeho kukuč mě dojímá, jako psí pohled. Jen jsem zde čekala trochu více a na druhou stranu trochu méně. Určitě nejde o špatnou komedii, jen mi ale z nějakého důvodu přišlo, že tak trošku násilně tlačili na pilu. Každopádně vyzkoušet snobence, jestli spolu opravdu vydrží vše - to není tak špatný nápad. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $43,799,818Tržby Celosvetovo $69,307,224Tržby za predaj DVD v USA $22,646,266 //počet predaných kusov 1,325,717║ Tuctová limonáda bez skutočnej iskry, ktorá nemá čo ponúknuť, zo začiatku sa to ešte dalo ale pribúdajúcim časom to len čoraz viac otravovalo a Mandy Moore vypadá dosť otrasne, sklamanie. /25%/ ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Robin Williams si tu už podruhé zahrál kněze. (Rodriguez)

Reklama

Reklama