Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zvládnete řídit dolním Chicagem? S páskou na očích! Přitom se starat o dvě vřískající, slintající, nevzhledná mimina, která jsou ještě ke všemu roboti. Vzdát se sexu? Jo přesně tak. To je jen malá ukázka požadavků reverenda Franka, předtím než vám dá požehnání k sňatku... Robin Williams, Mandy Moore a John Krasinski v hlavních rolích povedené komedie o páru, který se hrozně moc chce vzít a o jednom knězi, který se pokouší snížit rozvodovost opravdovou zkouškou ohněm. Zapište se do předsvatební přípravky reverenda Franka. Je to stejná dřina jako výcvikový tábor, ale rozhodně zábavnější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Sadie (Mandy Moore) a Ben (John Krasinski), mladí snoubenci se právě rozhodli pro největší krok svého života - chtějí vstoupit do svazku manželského, a to rovnou v kostele, nechat se oddat knězem Frankem (Robin Williasm). Ale ten neoddává každého, kdo si zamane, ale jen ty páry, které si to opravdu zaslouží. A tak musí Sadie a Ben projít velikou zkouškou, spočívající v kontrole dvou uřvaných dítěrobotků, zažít několik manželských hádek nebo nechat se druhým vézt s páskou přes oči při řízení auta. Ale pokud všechny nástrahy reverenda Franka společně přežijí, mohou si být jistí, že jsou opravdu stvoření jeden pro druhého... Hned od prvních minut filmu je naprosto zřejmé, jak vše bude pokračovat - takže jediná zábava plyne z nástrah reverenda a to, jak se s nimi mladý pár vypořádává. Robin Williams v roli reverenda hodně zaostává za svým obvyklým hereckým projevem, a Mandy Moore ani John Krasinski to taky dvakrát nevytrhnout. Sice se Ken Kwapis snaží zahrát na divákovu romantickou vlnu (hlavně scénou na pláži), ale ani to nevytáhne film z šedi podprůměru.. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Typická americká rodinná komedie ve stylu "Fotr je lotr" či podobné ptákoviny. Jen už není tak k smíchu. Nevýrazný výkon Robina Willamse už se jen přičetl k nezajímavému, až tuctovému scénáři. Nesedělo mi tu zkrátka nic a vše bylo tak trochu naruby. Nesmál jsem se. Zbytečný film a podřadná role pro oskarového Williamse.. 30% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako každý správný ateista jsem se ženil v kostele, abych dobře poznal svého nepřítele a byl schopný se proti němu bránit. V oddávajícím jsem však přes veškerou snahu neobjevil touhu škodit a tak ještě stále žije. Kdyby mne však oddával reverend Frank, tak bych byl jeho posledním klientem, neboť při prvním napíchnutém telefonu bych mu dal možnost potřást si s Bohem pravicí. Co se týká tohoto snímku tak jej považuji za značně nebezpečný, neboť odhaluje snoubencům skutečnosti, které by se měli dozvědět až po svatbě, protože jinak by lidský rod dávno vyhynul. A ač jsem zaznamenal nejednu trapnou scénu, tak ke konci jsem měl poměrně spokojeně škodolibou náladu vůči všem, kteří si ještě neužili prvních deset let manželských nástrah. ()

danielK 

všechny recenze uživatele

Mandy Moore jsem včera viděl ve filmu Vdáš se a basta!, kde byla přinejmenším velmi příjemnou, tak jsem si řekl, že ji prozkoumám i jinde. Naneštěstí mi padl do ruky tento film. Není vtipný. Je trapný. Jediné na co film sází je popularita Robina Williamse, na roztomilost a velké uši jindy velmi příjemného Johna Krasinskiho a na přívaly fanynek Mandy Moore - nevím, co to s ní udělali, ale je tu strašně nesympatická, nepříjemná, že by ji jeden zabil - je to asi hlavně rolí a nesmírně blbým scénářem a určitě i nesympatickým hlasem René Slováčkové v dabingu - no ale škoda jí....HODNOTÍM 45% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to fakt poděs :D Celý film je tak trochu poděs :D No co..ale podle mě je to dobrá ukázka toho, aby si lidé před svatbou opravdu ukázali, jaké to s tím druhým bude..."Rychlokurz" za 3 týdny :D :D Úsměvné, jakžtakž zábavné, Mandy Moore s vždy dokonalými vlasy a pár cvičení (hlavně na upřímnost), které cvičím i já ve svém životě :D :D Průměr. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Robin Williams si tu už podruhé zahrál kněze. (Rodriguez)

Reklama

Reklama