Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (324)

MISSha 

všechny recenze uživatele

Splácanina všeho možného- můžu začít od Psycha,Ptáků přes Ty druhé či Oko (až je s podivem že posledně jmenovaný snímek režírovaly tihle dva režiséři).Některé postavy se chovají naprosto idiotsky (otec),které jdou ruku v ruce s nablblým příběhem... Skrátka-samé klišé bez špetky napětí, které každý slušný horor musí mít... smutné je, že na takové filmy které se označují neprávem za ''horor'' ,dnes nalézám na každém kroku. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pri hororoch sa väčšinou dokážem báť len pri exorcistických a duchárinách. Preto je takmer každý zástanca týchto subžánrov, pre mňa zaručeným guilty pleasure. Messengers nie sú výnimkou. Má to síce pekne neoriginálny dej a efekty na úrovni roku ´99, ale sú tam proste duchovia a Kirsten a je to celkom fajn. Pri scénke s deckom na rukách a "niečo mám za chrbtom", nabehli dokonca zimomriavky. Zábavný priemer ()

Reklama

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

MESSENGERS má velkou slabinu - předvídatelnost a ohraný námět. Všechno již bylo na plátně. I když je vše zabaleno v Hitchcockovém kabátu (vrány), nic nás nedokáže překvapit. Jedna velmi slušná lekačka s vránou! Kristen Stewart bude minimálně novou Naomi Watts. Závěr nebyl působivý, spíše pro naivní Američany, ale to tvůrcům neberu za zlé, protože k působivému závěru film nesměřoval. Některé imerze byli inspirací pro Sinister. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám ráda Kristen, což se poslední dobou moc nedá říct o hororech, více méně jsem se donutila mrknout na tenhle a po shlédnutí jsem nevěděla, jestli se mám smát nebo plakat. Výkony herců rozhodně nebyly marné, ale byly zasazené do tuctového příběhu a ještě tuctovějšího zpracování. Prostě typická 'lekačka' plná trhaně se pohybujících zombíků v asijském stylu, nuda. Kromě herců ale chválím kameru a barevné vyvedení. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Spíše horrorová atrapa pro teenagery, kteří se chtějí pochlubit, že sledovali horror, ale zároveň se u filmů nechtějí moc bát. Jinak jde o klasického zástupce žánru s prokletým domem, několika duchy a průhlednou zápletkou, který se ze škatulky ani nesnaží vymanit. Příběh rodiny není zajímavý a rádoby děsivým scénám chybí silnější atmosféra i napětí. Snímek tak ničím neurazí, ale zároveň však ani nic zvláštního nenabízí, a to ani v případě, kdy nehledáte primárně strach. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 48. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Na vývoji filmu se podílel také Čech. Ota Bareš byl najat pro práci s vránami. (sir-dave)
  • Bratři Pangové jsou dvojčata a jejich styl natáčení je jedinečný. Každý den byl na place jen jeden z nich - druhý mezitím seděl ve střižně a pracoval se svými záběry z předešlého dne. Díky tomu, že jsou od sebe k nerozeznání podobní, herci ani štáb netušili, který z nich - Oxide nebo Danny s nimi pracoval. (Rodriguez)

Reklama

Reklama