Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (324)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Horůrek pro začátečníky či lehce pokročilé, pro fanoušky Kristen Stewart, pro ty, kterým nevadí filmy vykrádající známější a lepší díla, a v neposlední řadě pro příznivce Sama Raimiho, kteří jsou zvědaví, co svým jménem zase zaštítil. Musím říct, že Prokletí domu slunečnic se mi vcelku líbilo, takovým tím bezpečným způsobem. Vypadá slušně, LoDucova hudba je spolehlivě atmosférická, Kristen Stewart se umí sympaticky vyděsit, když to na ni přijde... Nečekejte nic překvapivého, "pouze" nové zpracování už dříve viděného, které vás i díky rozumné stopáži (snad) neumoří. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Pro mě velmi působivá filmová kompilace The Grudge, Amityville Horror, Ptáků a špetky z Osvícení. Dialogy jsou opět, tak jak ve spoustě filmech tohoto žánru, mnohokráte provařené, takže mým překvapením by asi bylo, kdyby zněly zcela jinak, zřejmě jsem si na ně zvykla. Velkým kladem filmu je přítomnost krásné Kristen Stewart, která si zde může vychutnávat poslední chvíle klidu před tím, než díky roli Belly Swan získá monstrózní celosvětovou popularitu, a taktéž pár slušných, děsivých momentů. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Bratři Pangové si mě před lety získali filmem The Eye. Celkem zajímavej byl i scénář k filmu Omen jenž ale režíroval T. Kamuttmanoch. Poté jsem na ně nějak zapomněl. Je to nejspíš i tím, že duchařiny už tak moc nevyhledávám. Poslední dobou jen kvůli manželce. A i tentokrát chtěla nějakou duchařinu nebo něco u čeho by se mohla bát. A já si vzpomněl na tyto bratry. Zabrousil jsem teda do jejich filmografie a protentokrát vybral Prokletí domu slunečnic. Při sledování mi ale film přišel jako bych ho už viděl. Nepamatoval jsem si z něho ale skoro vůbec nic. Takže ho hodnotím až teď. Co k tomu dodat. Mě už tyhle duchařiny prostě  neberou tak jako kdysi. Nejspíš je to tím že už je to všechno dokola a lekačky na mě absolutně nefungujou. Manželka byla asi spokojená. Mě to sice neurazilo ale ani nenadchlo. Bratři Pangové mi tentokrát naservírovali slušnej průměr. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Bratři Pangové točit umí, o tom není sporu. Škoda, že příběhů o strašidelném domě jsem viděl už desítky a v The Messengers se člověk žádných inovací nedočká. Je to řemeslný nadstandard (moc se mi líbila kamera s krásně sytými barvami), atmosféra je správně dusná a lekačky lekají (bál jsem se fakt celkem dost), ale pocitu, že by to chtělo lepší příběh, jsem se zbavit nedokázal. *** 1/2 ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Už první minuty mě přesvědčili, že zde půjde převážně o scénáristickou a režisérskou křeč, a taky že byla. Bez atmosféry, napětí a s obsazením herců, kteří vůbec neumí hrát. Jedna z mála věci, co se mě na filmu líbilo byl pohyb "bubáků". Tento předvídatelný a nezajímavý horor hodnotím 1,5 hvězdičky... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Postava chlapca Michaela Rollinsa je hraná dievčaťom - Jodelle Ferlandovou. (rador)
  • Na vývoji filmu se podílel také Čech. Ota Bareš byl najat pro práci s vránami. (sir-dave)
  • Dveře do sklepa mají v různých scénách různé umístění. Jednou jsou na konci chodby, podruhé zase na levé straně chodby. (CjKukis)

Reklama

Reklama