Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Remake korejského filmu z roku 2001. Charlie je mladík z malého města, který plní sen rodičů a studuje v New Yorku na obchodníka. V Central Parku ho zaujme dívka Jordan, kterou později potká v metru opilou a strhne ji z blízkosti projíždějícího vlaku. Výstřední Jordan poté Charlieho vyhledá a tím se zrodí zvláštní vztah. V něm je Jordan značně dominantní, ale i přes všechny její zápory se do ní bláznivě zamiluje, což převrátí jeho dosud stereotypní život. (Peca7)

(více)

Recenze (117)

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Pôvodnú juhokórejskú verziu tohto filmu som nevidel ale neverím, že to môže byť lepšie :) Elisha ako uletená priateľka chlapca, ktorý je rád, že je rád :) s primeraným množstvom humoru a romantiky - tak takéto filmy mám rád. Tí predvídavejší z vás záver možno už od začiatku filmu predvídali ale ja, pohltený príbehom som ani nerozmýšľal nad tým ako to celé skončí a preto som bol príjemne prekvapený a dojatý :) 95% Zaujímavé komentáre: novoten, HOODY a ďalší, ktorí nevideli pôvodnú verziu alebo dokážu bez predsudkov ohodnotiť film :) ()

Platom 

všechny recenze uživatele

Myšlenka na remake mé srdcové záležitosti ve mě vyvolávala dosti silné obavy. Původní My Sassy Girl je jedinečný koncert romantiky, zamíchaný pořádnou dávkou optimismu, humoru atd., který umějí naservírovat snad jen a pouze korejci. A právě tohle je hlavním trnem v oku slušně vyhlížející novodobé romantice o "ztřeštěné" holce a klukovi, který je do ní bezhlavě zamilovaný. Původní verze je skutečná, všechny ztřeštěnosti jsou asiatům jako na tělo ušité, kdežto dvojici Bradfordovi a Cuthbert to jen těžko uvěřit a to ač se snaží seč mohou. Původní verze je originální, delší a s mnohem lepším vysvětlením daných událostí. Děj je plynulý, závěr nádherný... Mohl bych takto pokračovat dál a dál, ale nerad srovnávám. Pan Samuell natočil kvalitní romantiku, kterou hodnotím kvalitními 4*, ale originál, je někde úplně jinde a ve srovnání s americkou verzí, by si zasloužil hvězdiček nejméně 10. ()

Reklama

Edhelharn 

všechny recenze uživatele

Tento remake vznikol asi tak, že niekto z producentov si všimol aký veľký hit bol originál v Kórei, pozrel si ho a potom obsah veľmi voľne prerozprával scenáristom tak ako ho napadali jednotlivé scény ktore si zapamätal, upravili to na americké reálie a poď ho točiť bez ohľadu na to, že čo v pôvodnom filme fungovalo a prečo. Takto vznikla len umelá napodobenina originálu v ktorej nefunguje takmer nič a tak dokonale zvrzať aj najromantickejšiu scénu ktorá bola kedy natočená (Pachelbell + klavír + ruža) sa len tak nevidí. Za občasné svetlé momenty Elishy jedna *. Celý film dokonale vystihuje jedna scéna, teraz už neviem či to bolo pri squashi alebo kendo ale ako podmaz tam hrala TECHNO verzia Pachelbelovho canonu. Taká istá umelá napodobenina je aj tento film. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 62%***TV/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// PLUS: překrásná Elisha, druhá polovina filmu plná emocí, jímavé hudby a krásných záběru městského prostředí MÍNUS: právě ta první polovina, která je slušně řečeno střelená, ale dala by se nazvat i jinak a rozhodně může kdekoho odradit, tak trochu nemastný a neslaný Jesse Bradford, někteří by možná řekli že je nevýrazný, jiní by oponovali že to je dáno postavou a scénářem a holky na něj mají možná úplně jiný názor./// Shrnutí: Film pro romantické duše s velkou dávkou emocí pokud dokážete přežít první opravdu hodně bláznivou polovinu./// PS: Tak rozdílné dvě poloviny filmu jsem už dlouho neviděl, nicméně musím uznat, že film je hodně originální a nepředvídatelný....poznamenám že korejský originál jsem neviděl. POZOR SPOILER: například nepamatuji, kdy si v romantickém filmu dali hlavní postavy polibek až na samotném konci filmu :-) ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Je to sice remake, ale to mi je fuk, protože Asii nesleduji a je mi jasné, že po porovnání tohoto filmu s jeho korejským originálem bych stejně preferoval tento film (fakt Asii moc nemusím)... Co se filmu týče tak velice zajímavý bláznivý příběh v čele s krásnou dokonale ,,ujetou,, Elishou Cuthbert... Na Romantiku moc nejsem, ale co se dělo v tomto filmu bylo něco úžasného.. Prostě jasných 5z5 a moc nechápu proč tu máme průměr 61% ... Remake automaticky neznamená horší film... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy si Charlie (Jesse Bradford) čte dopis od Jordan (Elisha Cuthbert), je v dopise uvedeno, že byl do vody strčen. Charlie (Jesse Bradford) do ni však spadl ze zábradlí. (Jihočech)
  • Elisha Cuthbert, představitelka Jordan Roark, byla už podruhé zachráněna před přijíždějícím vlakem, poprvé tak tomu bylo ve filmu Byl to tichý muž (2007). (karlik4801)

Reklama

Reklama