Policejní vyjednavači přišli dost pozdě. Být tu před tsunami novodobých krimi seriálů, tak mohli zaujmout. Jsou zde však až dnes a proto jsou jen jedním, po všech stránkách tuctovým, členem tohoto seriálového davu. Což je docela škoda, jelikož námětem v sobě skrývají ohromný potenciál. Jenže ten je těžce nevyužit a výsledku mnoho nepřidávají ani příliš televizní "look" natož pak matní herci. Chybí zde nějaký výrazný charakter, který by na svých bedrech utáhl i slabší momenty - prostě nějaký doktor House v týmu. Policejní vyjednavači nestrhnou ke sledování každé epizody, ale pokud si je pustíte, tak se nudit nebudete. Otázkou zůstává, zda to je při dnešním přetlaku nadstandartně kvalitních seriálů dostačující známka kvality...(6.11.2007)

Málokdy se podaří vidět dílo, ve kterém má slečna od FBI neprůstřelnou vestu podle módního trendu - končí jí nad pupíkem a sexy bříško vykukuje bez zajištění.(29.1.2009)

Myslela som si že, tento seriál bude ďalšou nudnou obdobou CSI. Na moje prekvapenie som sa mýlila. Čakalo má príjemné prekvapenie a osvieženie. Ústredný pár sa nedáva dohromady počas celého seriálu. Nie, oni sú spolu celý čas. Riešia ako sa vysporiadať s tým, keď máte svoju známosť na pracovisku. Okrem toho, prípady sa o dosť veľký kúsok líšia od tých CSI, sú pre normálneho diváka pochopiteľnejšie. Čo je ešte zaujímavejšie začali ma baviť filmy kde sa vyjednáva a to vďaka tomuto seriálu. Vždy som totiž považovala vyjednávanie ako vec druhoradú, no mýlila som sa. Takže suma sumarum to máme pekných 80%(21.8.2007)

Těch pár dílů, který jsem měl možnost vidět nebyly špatný. Vlastně byly dobrý. Hodnocení: 65%(30.8.2008)

• IllIlIlIIl

Další krimi seriál, kterých je už víc než dost a všechny bohužel stejně hrozné...(20.12.2008)

ČESKÁ FREE TV-PREMIÉRA : PRIMA = 20.8.2007 (21.8.2007)(21.8.2007)

Jeden z nejlepších krimiseriálů vůbec!! Každá epizoda má bravurně vypilovaný scénář a ze scén se mi někdy až tají dech. Opravdu mistrnný kousek!!(26.12.2009)

Když si člověk odpustí, že by rád věrohodný obsah, tak je to docela zábavné.(18.9.2007)

Nečekal jsem, že tento seriál o vyjednavačích může mít nějakou myšlenku, ale spletl jsem se každý díl je jiný a má perfektní spád.(9.1.2008)

Přišlo to, nezanechalo dojem a zase odešlo. Ale i přesto v dnešní překypující seriálové době. Průměrné, ale za to neokoukané - i když tohle se mělo natočit před deseti lety a bylo by to dobré.(2.11.2008)

Tak koukatelné to je... rivalita mezi hl.postavami tam trošku taky je, ale není to to hlavní (tedy aspoň podle mě)... takže pro mě horší průměr...(6.10.2008)

• Arius

Vidím že financie na nezmyselné seriály na jedno kopyto sa nájdu vždy. Onedlho začnú američania točiť o smetiaroch a keď im už dojde inventár, spustia repete kolo. Navyše mladé herecké dvojice(min.) v hlavných úlohach sú už klasikou a komédiou.(1.2.2009)

Další ze solidních krimiseriálů na vyplnění mezer v raním, odpoledním a pozdním nočním vysílání televizí. Některé epizody co jsem shlédnul kvalitou dokonce převýšili i už tak solidní standart v tomto žánru a to dokonce i bez použití okázalých efektů, které vidíme v konkurenčních sériích (Miami, NY, Sběratelé kostí, atp)(15.11.2008)

Docela pestré a zábavné náměty jednotlivých dílů, extrémně sympatická hlavní dvojice, zábavná večerní pokoukaná... Musím říct, že byť řemeslně jsou Vyjednavači jasně slabší, bavím se u nich ještě o ždibec víc než u CSI.(7.11.2007)

Osvieženie na šedej seriálovej scéne. Charaktery sú zo začiatku dosť chudobné a snažia sa to uhrať na vzťahy, cez ktoré sa odkrývajú. Uvidíme ako to bude fungovať ďalej, ale zatiaľ sú časti veľmi originálne.(9.1.2009)

Seriál z prostředí krizových vyšetřovatelů FBI. Čekal jsem něco ve stylu CSI, ale dostalo se mi příjemně "oldschoolové" krimi, která se nebojí mírného odlehčení. Žádné hrátky s kamerou, žádné filtry .. žádné větší ambice ... ale příjemně se na to kouká. 3,5*(20.8.2007)

velmi zaujimavy pohlad na pracu vyjednavacov. videl som zatial asi styri casti a malo to slusny spad,uvidime ake to bude dalej. Vyzdvihol by som aj neopozeranych a sympatickych hlavnych prestavitelov serialu...(20.1.2009)