Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Zábavné to rozhodne nebolo ale zato predvídateľné až moc. Scarlett bola až moc nudná, rodinka až moc nepodarená. Ešte k tomu ten malý chlapec, ktorý ma otravoval celý film. Moralizovaný koniec je až moc trapný a nudný aby mohol u diváka vyvolať nejaké emócie. Ako komédia to rozhodne nepôsobý a ako romantický film je to až moc nudné a gýčovité. Alicia Keys Scarlett totálne prevalcovala. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Šílená americká blbost. ALE: Sledovat Scarlett 106 min je velice příjemné. Dále tento film poukazuje (byť komediálně) na hamburgerovou debilní americkou společnost, která si nedovede sama vychovat své spratky a chce vychovávat celý svět. Americké kundomatky dělají celý den hovno, však v truhle tolik peněz, že najímají chůvy. Pak taková kráva vychová zase jen dementního namyšleného blba, chovajícího se asociálně s představou, že 4. červenec je celosvětový svátek. Chvílemi jsem se bavil a chvílemi mi bylo na zvracení. ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Mno, mě se to docela líbilo a možná bych to hodnotil i líp, kdyby si to odpustilo pár povinných úliteb politické korektnosti a sladkobolným projevům v závěru. Společensky výše postavená rodinka mi přišla docela výstižně popsaná a Scarlett je ve filmu sympatická holka kterou bych klidně pozval na rande. Když si to porovnám s podobně hlavní postavou okomentovanou Briketou Johnsovou, rozhodně tohle ohodnotim líp. ()

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Většinu filmu jsem se koukal na snad dvě nejdokonalejší ženy světa (Aliciu Keys - ta je dokonalá svou krásou a zpěvem a Scarlett Johansson - krása a herecký um). Takový průměr, nemastné, neslané, no ale ten konce mě sakra nějak dojal. TROCHU SPOILER: Dokonce až k slzám, bylo mi toho kluka fakt líto, takhle by děti žít neměly... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ještěže tu Nanny Annie hraje Scarlett, kterou šéfík ze shora obdařil hezkým obličejem a příjemným hlasem. I když mi připadá, že její herectví začíná zavánět monotónním odérem. Její ustrašená a nerozhodná postava místo toho, aby se po škole rozlétla do světa, obsadí pokoj o rozloze pěti metrů čtverečních s jedním oknem, které vede do zdi. A dělat chůvu v rodině, jež čítá ostrou a úsečnou matku s tváří Laury Linney, pracovně vytíženého otce, kterého i na ploše snad tří minut "osliznatil" skvělý Paul Giamatti, a malého nevychovaného frocka, to není žádný medík. Naštěstí potká usměvavého boyfrienda od vedle, jehož zahrál charizmatický bodybuilder Chris Evans. A je po starostech. Vlastně ne, je tu jedna epizodka s matkou Annie, táhnoucí se celým filmem jako roztroušená skleróza a mající pouze klišovitou hodnotu. Stejně tak závěrečné moralizování působí už nudně a stereotypně. Takže jako start do Štědrovečerního dne neuspokojivé, chtělo by to něčím napravit. Co takhle Sejmi je všechny?? 50% 40 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Podľa rovnomennej knihy Emmy McLaughlinovej. (Mihail123)

Reklama

Reklama