Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (556)

H34D 

všechny recenze uživatele

Dívá se na to dobře, vlastně velmi dobře, postavy jsou sympatické, ničím vás neiritují, tempo filmu je konzistentní, nenarazíte na žádné prázdné, či nudné pasáže, ale nakonec mám stejně problém překousnout jednu věc. Tento snímek se vydává za jakousi osobní výpověď o životě, o hledání pravé lásky a přitom si nechce přiznat, že se jedná jen o další romantickou polo-komedii, která by vážně brána být neměla. Tam kde např. Crazy, Stupid, Love boduje na plné čáře, tedy v oblasti nadsázky a čiré zábavnosti, tam Definitely, Maybe servíruje absolutně nereálný konstrukt vztahů se sérií žen z módního katalogu a snaží se z nich vyvařit nějaké ponaučení. Když už kopírovat How I Met Your Mother, tak aspoň pořádně! 6/10 ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě hodně potěšil. Konečně se po dlouhé době objevila čistokrevná romance, která je opravdu vtipná, a to i bez použití humoru točícího se okolo tělesných výměšků a sexuálních trapasů, jak je tomu dnes zvykem. Určitě, možná působí příjemně staromilsky a spíše než na všechny ty Prcičky a další teen romantické komedie si při jeho sledování vzpomenete na starší klasiku, například filmy s Audrey Hepburn. On je totiž tenhle film spíše romance okořeněná humorem než komedie s tunou vtipů nalepených na odlehčené romantické lince, což ale neznamená, že je tu o humor nouze. Nebudete se sice lámat smíchy, zato se po celou dobu budete smát jako malé dítě, co zrovna poslouchá jednu sakra zábavnou historku a nemůže se dočkat, až zjistí, jak to všechno nakonec dopadne. A věřte mi, že tenhle film není tak předvídatelný, jako spousta jiných romancí a to hlavně díky zajímavě vystavěné naraci typu "vypravěčova hra s divákem/posluchačem". ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Ať žije chlápek s toaleťákem !!!... Tohle je přesně ten typ romantických komedií, které mi sedí. Nikdo mne nezatěžuje informacemi ,,ona ho má ráda a on ji ne“, místo toho poslouchám příjemné dialogy a romantická linie mi je předkládána nevtíravě a postupně. Sympatičtí (mladí) hrdinové v příběhu o několika zlomených srdcích, dětské zvídavosti (zvědavosti), politické kampani a hlavně HLEDÁNÍ PRAVÉ LÁSKY. Příběh se šťastným koncem, který možná ocení více ti starší, co chtějí (nebo musí) o životě také přemýšlet a už se nemusí stydět za nějakou slzičku dojetí. Naposledy jsem měl takto dobrý pocit , když jsem se ocitl V dobré společnosti. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemné překvapení. Má to tu pravou porci romantiky, humoru a ten konec mě tak příjemně romanticky dojal. Tahle romantická variace na How I met your mother se totiž vážně vyvedla a už nevim, kdy mi naposled udělala romantiká komedie takovou radost. Samozřejmě, že velký podíl na tom má výborné obsazení. Ryan Reynolds je ten správný sympaťák, Abigail Breslin nejtalentovanější dětská herečka a z těch 3 adeptek na matku má taky každá něco do sebe a každá z nich vás zaujme. Prostě je vidět, že i v dnešní době se může najít dobrý nápad na romantickou komedii a dokonce ho i výborně natočit. ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Přesně podle mého očekávání to nebyla ta, která jsem chtěla, aby to byla, protože by to bylo moc jednoduché a prozíravé. Ale nakonec mě to stejně uspokojilo :-) Škoda jen, že asi žádné desetileté dítě by na otcovo rozhodnutí nereagovalo tak jako Maya. Víc takových dětí do skutečného života a hned bude svět krásnější! Na konci jsem byla téměř dojatá. (Ale mě už teď dojímá skoro všechno, asi stárnu.) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Většina barových scén byla natočena v baru Jake's Dilemma na ulici 81. a Amsterdam. (žvanimírek)
  • Snímka nesie aj označenie Love Diaries. (MikaelSVK)
  • Scénarista a režisér Adam Brooks hraje knihkupce, u kterého Will Hayes koupí Tu pravou Janu Eyrovou. (Huntelaar)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno