Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (556)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Natahovaná historka o nepříliš zajímavých milostných vztazích mě otravovala. Prachbídné herecké výkony. A zase se tu vyskytuje protivně přemoudřelé děcko. KOUSEK DĚJE Konec byl nesmyslný! Copak by malá holčička, nešťastná z právě probíhajícího rozvodu rodičů, hnala otce do náruče jiné ženy? Zřejmě pochopila, že srdci se nedá poručit. Na dítě - slušný výkon. Ale ve filmu je to nevěrohodná konina. /2. 1. 13./ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, kterých stále vzniká dosti, ale které nedokáží nijak důkladně vyniknout. U mě byla jediná výjimka a to byla Láska nebeská, která svým suše britským humorem pobavit rozhodně dokázala, ale komedie takovéhoto typu rozhodně nikam nespějí, alespoň u mě ne. Jediné čím se dokáží honosit jsou herecké výkony. Ty jsou vždy vcelku slušné, ale že bych se u tohoto filmu nějak smál, nebo se aspoň bavil citově vydřený až na dno, to ani moc ne. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $32,241,649Tržby Celosvetovo $55,447,968Tržby za predaj DVD v USA $12,289,298 //počet predaných kusov 663,903║ Ono to je fajn, dobrý herci, zaujímave sa zafarbujúci dej,... ale chýba tomu lepšia svižnosť a taktiež to až tak nechytí za srdce ako by som v konečnom výsledku čakal. /50%/ ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Příjemná změna podívat se na romantickou komedii,která mě pobaví a vzápětí neznechutí hektolitry slz a tunami zbytečného patosu.Naprosto pohodový film s velmi kvalitním obsazením a fungujícím scénářem,který u mě rozhodně nezapadne mezi ostatní snímky tak typické pro tento žánr.Jsem divák,který zrovna dvakrát nemusí mít ve filmech děti nebo zvířata,jelikož obé je až příliš často využíváno k citovému vydírání,ale Abigail Breslin mi do příběhu seděla a bavila mě.Za mě jednoznačně spokojenost. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další z příběhů, variující spletitou cestu za tou skutečnou láskou!! Nakonec jsem moc rád, že Clintonův příznivec Will Hayes skončil v náruči Isly Fisher, ale to je zhruba tak všechno!! Milá, leč nikterak ohromující komedie.. naratologicky netradičně vyprávěná, obohacená nějakou tou scénkou, která se vymkne zaběhnutému romantickému klišé a i herci jsou příjemně uvolnění (pouze percepce a inteligence Abigail Breslin má do reality hodně daleko). Těžiště tak zejména leží, a buďme za to vděčni, v dosti konverzačním scénáři, který má co nabídnout. Holt, každý si jde svou vlastní cestou, aby se v závěru mohli opět shledat a mohli žít šťastně.. však to znáte.. Prostě snímek pro všechny, jenž se v kině i kdykoliv jinde nezapomněli bavit - jen já čekal krapet víc!! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Snímka nesie aj označenie Love Diaries. (MikaelSVK)
  • Většina barových scén byla natočena v baru Jake's Dilemma na ulici 81. a Amsterdam. (žvanimírek)
  • Roli Emily měla původně hrát Rachel Weisz, která si ve filmu nakonec zahrála roli Summer Hartley. (žvanimírek)

Reklama

Reklama