Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Recenze (490)

Filmpub.cz (Petr Trella)

"Vzhledem k čistě mužskému osazenstvu se dá říci, že jsou Divočáci podívanou zejména pro chlapy, a ono na tom něco bude. Nevím jak probíhají dámské jízdy, ale rozhodně ne za silným strojem, s neustále otevřenou plechovkou piva po ruce, ale hlavně bez potřeby řešit cokoliv. A o tom jsou Divočáci…"

Filmpub.cz (Michal Liška)

"Scénárista Copeland evidentně krizi středního věku moc dobře zná, neboť se mu povedlo hned několikrát velmi úspěšně trefit terč. Je tu sice solidní dávka scénáristických klišé, díky kterým se postavy dostanou do potřebných fází děje, ale provařené téma obsahuje tolik povedených (a nápaditých) vtipů…"

Filmweb.cz (Tomáš Bacovský)

"Očekávat duchaplnou podívanou od Divočáků, které zplodil režisér na nejnižší divácké pudy útočící teenagerovské komedie Sexy párty, může jen úplný naiva. Leč katastrofická očekávání se nevyplnila. Několika splaškoidním fórům sice neutečeme, ale celek se naštěstí vesměs nese ve stylu někdy mírně…" více

Kinema.sk (Vladimír Kurek)

"Nemajú ich originalitu a šarm, ale stále ponúkajú príjemnú jednoduchú zábavu, ktorá je v našich kinách – podľa mňa – dosť vzácnym tovarom. Celosvetový divácky záujem je preto pochopiteľný a myslím, že Divočiaci patria k filmom, aké sa ľahko odporúčajú. Trocha oddychu a zábavy si užije každý.…" více

Playall.cz (Andrea Zahradníková)

"Velmi příjemně strávený čas s partičkou chlápků ve středním věku, kteří chtějí utéct od svého stereotypního života. Tahle komedie má zvláštní kouzlo a její humor, ačkoli to není nějaká smršť superoriginálních a třeskutě úderných vtipů, prostě baví. Sympatické je, že si Divočáci na nic nehrají a…"

Premiere.cz (Ivan Peška)

"Divočáci nejsou nějaký komediální klenot. Občas působí trochu sitcomovitě, pár gagů je slabších (zapálený stan, případně postupem času únavné narážky na homosexualitu či homofobii). Vcelku se ale jedná o docela příjemnou zábavu a s ohledem na motorkářský námět potěší i vtipné cameo před koncem." více

Showbizz.centrum.cz (Irena Hejdová)

"Divočáci jsou bez šťávy a benzínu a divokosti, kterou sugeruje označení jejich městského gangu. Není to hořká komedie o uplývajícím času, variace na western a přes účast Petera Fondy ani žádná Bezstarostná jízda po dvaceti letech. Tihle chlapíci jen jedou na půl plynu a ukazují známé tváře." více

Tiscali.cz (Petr Koten)

"Walt Becker je možná milovníkem motorek a chopperů, ale na jeho režii se láska k nablýskaným žihadlům nikterak neprojevuje. Jeho navýsost poklidný styl spočívá ve statických konverzačních scénkách. Pointování vtípků je neslané nemastné, řešení obehrané. Jako by se do amerického prostředí vkrádal…"

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama