Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektiv Joe Miller se dílem podivné náhody dostane ke klíči, který dokáže otevřít dveře do zvláštního motelového pokoje. Pokoje, který v naší časové rovině neexistuje a ani nikdy neexistoval. Z toho pokoje bylo, kdysi vyneseno asi sto předmětů. Zvláštních předmětů. Nebo přesněji řečeno obyčejných předmětů, ale se zvláštními schopnostmi. Jako třeba právě ten klíč, který Joeovi otevře každé dveře, nebo hřeben, který zastavuje čas, anebo propiska, která vás dokáže usmažit. Ty věci v pokoji nefungují, ale na druhou stranu, alespoň z něj nezmizí, když je do pokoje přinesete. Najdete je vždy na původním místě. Ale věci co tam nepatří, ty zmizí v nenávratnu. Miller má v plánu se klíče zbavit a žít si dál svůj poměrně spokojený život. Jenže se něco stalo a v tom pokoji, něco pro Joea velice důležitého zůstalo. Nebo spíš někdo... V pokoji číslo deset totiž zmizela malá Anna Millerová. Joeova dcera... (3DD!3)

(více)

Recenze (217)

Han22 

všechny recenze uživatele

Výborná minisérie, která přináší nebývale originální příběh. Po přečtení popisu jsem netušil, o čem to vůbec bude - ale vše je prosté. Existuje klíč, který otevírá dveře do "kouzelného" pokoje, ze kterého se dá projít kamkoliv Vás napadne - pokud na druhé straně jsou dveře. Kromě něj jsou ještě asi 100 dalších předmětů a každý má schopnost - od zdánlivě neužitečných jako vypařování mosazi přes vtipnou kartičku, která vyhodí nešťastníka někde v Novém Mexiku až po hřeben na zastavování času. Hlavní hrdina, detektiv Miller přijde díky klíči o svoji dceru a v pátrání po ní se potkává s nejrůznějšími lidmi, předměty i skupinami které po předmětech pasou. Celé to má tak akorát tempo - nespěchá ani nenudí, hrdinové a hlavně scénárista překvapuje zajímavými zvraty a řešeními situací. Hvězdičku strhávám, protože bohuže na konci není prakticky žádné vysvětlení. ()

A. Murray 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem zhlédnul jedním dechem. Byl napínavý a úžasný. Chybělo mi vysvětlení kde se vzal 10. pokoj a proč se vymazala minulost nájemníka. Je spousta otázek které čekají na objasnění a doufám že tvůrci nás nenechají příliš dlouho čekat. Dabing: Jsn Šťastný, Otakar Brousek ml., Regina Řandová, Lumír Olšovský, Jiří Prager, Kateřina Petrová, Luděk Čtvrtlík, Pavel Šrom, Libor Bouček, Kateřina Petrová, Zdenička Petrová, Tomáš Juřička, René Slováčková, Jiří Knot, Daniela Bartáková, Ivana Milbachová, Jan Maxián, Bohdan Tůma, Roman Hajlich Překlad: Vladimír Fuxa Dialogy: Václav Knop Zvuk: Martin Václavík Režie: Václav Knop vyrobilo: SDI Sun Studio 2007 ()

Reklama

Arx 

všechny recenze uživatele

Dokonalost. Výborný seriál, který Vás chytí hlavně svým neuvěřitelně originálním nápadem v podobě tajemného pokoje č.10 a magických předmětů, které jsou jeho součástí. Příběh je neuvěřitelně chytlavý a vtáhne do děje snad každého fandu dobrého seriálu. V dnešní době, kdy stále přibývají nové a nové seriály se už skutečně málo čeká originalita. To ale není případ Pokoje č.10. Spolu s Losty, Heroesy, Prison Breaky další lahůdková zaležitost pro všechny. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

KLÍČ A HODINY: Po prvním díle jsem opravdu zvědav jak se to všechno bude dál vyvíjet. Geniální námět, který trošičku vykrádá Kingovu ságu Temná věž, konkrétněji Tři vyvolené, bohatě doplňují skvělé nápady a zakomponování (ne)obyčejných předmětů do děje. Tempo je trochu pomalejší, ale snesitelné, určitě jsem zvědav co bude dál.... Rád bych také poděkoval společnosti UPC za rozšíření programové nabídky o kanál AXN (díky tomu jsem se k LOST ROOM dostal). Jen tak dál :-). HŘEBEN A KRABIČKA: Heh, tak druhý díl je 2x tak lepší. Má mnohem větší spád a předměty jsou zajímavější. Peter Krause předvádí hodně dobrý výkon a působí mnohem líp než v první části. Tajemná atmosféra se skoro dá krájet a celá ta věc okolo pokoje číslo devět bere dech. No a ten konec... joj. Co je to za chlapa? :-) OKO A PRIMÁRNÍ PŘEDMĚT: Poslední část je rozhodně nejlepší. Pátrání po primárním předmětu se blíží ke svému konci, avšak opravdu nějáký existuje? Skončí to vůbec někdy? Závěr rozhodně nevyřešil všechno ač byl uspokojivý v rámci mini série. ZTRACENÝ POKOJ si nechal dveře otevřené k pokračování a přiznám se, že bych ho uvítal. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Dávno už jsem neviděl takhle nepřesvědčivé postavy s tak zoufale nelogickým chováním. Zajímavý výchozí nápad se díky tomu a navíc ještě slabým hereckým výkonům rozpadá do pochybné napůl pohádky, napůl taškařice, takže jsem nebyl schopen dokoukat druhý díl. Přestože SF je můj oblíbený žánr, tentokrát to není ani na průměr...45%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • V první epizodě, kdy Miller opouští svou dceru na psychologické klinice, zazní rozhlasem volání po dr. Sonny Guptovi. Tato postava byla použita i v Kingdom Hospital Stephena Kinga. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama