Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Poza 

všechny recenze uživatele

Hele, asi rozumím hodnocení, jaký to tu má. Ale mně se to prostě líbí. Mám ráda Zacha Braffa i Jasona Betamana a tenhle film mi jako totální vypínačka krásně funguje. Jasně, není to nic, co by mířilo na oscara a z fleku vysolím padesát mnohem lepších komedií, ale tenhle film mi prostě k umývání nádobí nebo k usínání sedí a i to se počítá, žejo! ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: David Guion, Michael Handelman .. Neškodná rodinná komedie, která rychle odsejpá. Na můj vkus sice postupně až moc ztrácí zamýšlenou tvář a punc vážnějšího tématu, který z toho všeho pokukuje a sklouzne k samoúčelnému, přestřelenému vtipkování, které však není moc vtipné. Držet to jen na jedné straně by možná bylo lepší, ale i tak těch necelých osmdesát! minut děje drží pohromadě. Naštěstí Zach Braff pořád patří do skupinky „mladý a zajímavý,“ herecky je na úrovni, ovšem mohl by si příště zvolit opět něco vážnějšího. V té poloze je totiž zaručeně (nej)lepší. Mia i Amanda jsou příjemné ozdoby, kdežto Bateman nijak zvlášť nezaujme. 55%. ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, ktorá však nenudí najmä kvôli Zachovi Braffovi a jeho komediálnemu talentu a šarmu Amandy Peet. Ako oddychovka to funguje dokonale. Má pár výborných scén - najlepšia je v manželskej poradni, kde som sa neubránil dokonca slzám smiechu. Tri hviezdy dávam preto, lebo točia sa už lepšie komédie( Zbouchnutá, Superbad atď.), ale u mňa to účel splnilo. Neočakával som bombu a príjemne som sa zabavil. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zach Braff je obrovský talent a je velmi sympatický. Na každý jeho film nebo roli se těším moc a moc. Když se k němu přidá roztomilá Amanda Peet, která stále lépe vypadá než hraje o sympatie k hrdinům není nouze. The ex však vchází na tenký led, kde se s obtíži snaží udržet na hranici vkusu a nesklouznout k trapnému humoru a laciným vtípkům. V několika okamžicích je humor opravdu úžasný (basketbalové utkání) a někdy trapný (vše okolo sexu mezi Amandou Peet a jejím spolužákem na vozíčku). Pokud všechny tyto výkyvy divák zvládne užije si slušnou komedii, která mohla být mnohem povedenějším. Snad bude mít Zach Braff příště o trochu šťastnější ruku při výběru další komedie. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

K nevšední bláznivé komedii se potřebuje mnohem více elegance a přirozeného talentu a mnohem méně dětinskosti a prostoduchosti, než nabízí americký film Prodám šéfa zn. spěchá. Samozřejmě, tento druh nezrale splašené zábavy nalezne své příznivce, ale skutečností je, že zajímavějších momentů není více než podbízivého a prázdného balastu, který občas i mizerně zaplňuje hluchá místa. Hlavní postavou příběhu je Tom Reilly (sympatický Zach Braff) v humorné i komicky přihlouplé nadsázce nové etapy života a překonávání všech možných i nemožných překážek. A protože se tvůrci rozhodli pro absurdní bláznivou taškařici, dostávají se překážky do obludných tvarů a rozměrů a záchvěvy pobavení jsou vzácné a nedostatkové zboží. Nebezpečným a všehoschopným protivníkem je Chip Sanders (Jason Bateman), Tomův přímý nadřízený v reklamní agentuře. Vzájemný střet je bojem o vše a zintenzívnění přináší další a pronikavější trapnost. Hlavní ženskou postavou je Tomova manželka Sofia Kowalski-Reilly (šarmantní Amanda Peet), třesoucí se opora v nových časech. Z dalších rolí: laskavý Sofiin otec a Tomův pracovní mentor Bob Kowalski (příjemný Charles Grodin), jeho starostlivá manželka Amelia Kowalski (zajímavá Mia Farrow), klíč ke štěstí a polykač Wesley (Lucian Maisel), jízlivá Tomova kolegyně Carol Lane (Amy Poehler), empaticky tvářící se velké zvíře Don Wollebin (Donal Logue), či povýšená Sofiina rivalka z dětství Abby March (Amy Adams). Občas se člověk u filmu usměje a pobaví, především díky některým hercům a povedenějším žertům. Většina je zaměnitelná s číkoli podobným a někomu vyčistí zaneřáděnou hlavu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno