Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vždy dokonalá Carolyn McDuffy a její sestry mají plán - chtějí vyhrát Charitativní cenu roku tím, že budou trénovat mentálně postižené atlety a připraví je na účast v regionálních sportovních hrách. Carolyn dostane na starost Pumpkina Romanoffa. Nejprve je z něho zděšená, ale záhy zjišťuje, že mladík v sobě má něco, co doposud u nikoho nepoznala: něhu, lidskost, poctivost a vnitřní čistotu, které ji hluboce citově zasáhnou. Ke zděšení svých přátel i Pumpkinovy matky, která svého syna úporně brání před celým světem, se Carolyn do svého chráněnce zamiluje. A zatímco dívčin dosavadní perfektní život se rozpadá, Pumpkin ji naučí, že to, co se zdá dokonalé, ve skutečnosti dokonalé být nemusí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Kam se poděly tyhle.... jo nic, tohle už je zase jiná pohádka. Mno, vypadá to, že pánové Broder a Abrams mají buď značně zvrácený smysl pro humor nebo jsou sami retardi. ...mami, zjistila jsem, že život není tak jednoduchý jak jsem myslela :´( ... ale je, to víš, že je. Protože věřím, že to "chláma" byla, dávám za bradavky Christiny Ricci lepší 3 hvězdy. Teď ale vážně... retardi samozřejmě na obrazovky nepatří! ... ale ty bradavky.... ! ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Síla... Tento film mě zajímal vpodstatě jen díky Christině Ricci, kterou mám moc rád... jako blondýna mi tu bohužel moc nesedla, ale jinak předvedla solidní herectví... Film samotný je to tedy hodně divný, po většinu času jsem měl lehce nepříjemné pocity, postupně je navozovalo téma, hudba, vývoj událostí... a asi nejvíce mě zaujala plesová scéna... celý film bych mohl označit jako "awkward". ()

Reklama

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Nějak mě nenapadají vhodná slova. Přišlo mi to kýčovité, ty americké holčičí soutěže, ta naivita a strach dokonalých děvčat z kontaktu s nedokonalými postiženými. Christina Ricci na mě působí nepřirozeným dojmem, vypadá jako příšerka. A ta její role, humus. A celkově děj vyznívá nereálně. Ten kluk, do kterého se zamilovala, mi přišel spíše jako tělesně postižený, který to má v hlavě v pořádku, a ne jak je avizováno, že je to "retard". To bych možná pochopila, že by se do něj holčička ze spořádané rodiny zamilovala. Vím, ztělesňoval pro ni hodnotu ryzího a upřímného citu. Ale tomu filmu těžko někdy uvěřím. Je to fantasmagorie. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Inu, já samozřejmě nevím, jestli Pumpkin je nebo není parodie, školy na to nemám. Každopádně nepřipravený divák chvíli (ale ne zas tak moc dlouhou) váhá, jestli vidí dobře. Potom už je to trochu jasnější, jasně, je to parodie. Nebo snad přeci jen není? Zkrátím to: tenhle film mě nenechal na pokoji a to v pozitivním smyslu. Jen trochu nechápu, proč je tolik lidí ochotno odpustit jakýkoli prohřešek filmařům, kteří natočí přehnanou akci nebo přehnaný horor (protože je to cool a bylo to tak schválně, to se rozumí, navíc je to pocta žánru), ale přitom nejsou dost tolerantní k přehánění, pokud se jedná o jen trochu intelektuálnější téma. Možná se pletu a sarkasticky vtipný obraz měšťáctví v Pumpkinovi byl jen kouzlem nechtěného. Budiž, je mi to jedno, protože mě to dost bavilo a jsem na to konto ochoten i malinko (ne moc) přihustit hodnocení na 4. ()

thunnus 

všechny recenze uživatele

Děs a bída. (Ne)herecké výkony jsou otřesné, Christina Ricci si to u mě po skvělé Zrůdě pěkně pokazila, protože to, co předvádí, je na zlatou malinu, ale ostatní nejsou o moc lepší, Hank Harris se pořád tváří stejně a ten Samuel Ball vypadá jako ještě větší hňup, než má být. Pak jsou tu ještě zajímavé dějové zvraty, jako že s Kentem vybuchne auto a zřítí se do 50-ti metrové hloubky, aby on se v následující scéně objevil pouze s nějakým zraněním nohou a nijak neporaňenou tváří. To už jsem si vážně myslel, že si tvůrci z nás dělají srandu. Jediná hvězda je snad za to, že film, se snaží ukázat mentálně postižené v jiném světle, než v záporném, jako to často dělají jiné filmy. Bohužel ale mám pocit, jako by snad tento film chtěli autoři natočit právě pro tyto postižené lidi. ps: pokud je to ale parodie na romantické filmy, tak je to dokonalé, dokonce tak dobré, že jsem to nepoznal. Pak mé hodnocení by bylo **** ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama