Horor sa skladá z dvoch poviedkových príbehov, v ktorých hlavní protagonisti stoja tvárou v tvár samotnému zlu.
"Búrka": Skupina študentov čaká v dome na koniec silnej búrky. Odrazu, v najväčšom vetre a lejaku, zaklope na dvere cudzinec hľadajúci prístrešok. Študenti ho pustia dnu, ale cudzinec sa správa čoraz zvláštnejšie. Z minúty na minútu je búrka preč, no vraždenie ešte len začína!
"Karma": Štyria bankoví lupiči a násilníci pochopia, že existuje aj niečo horšie a nebezpečnejšie, ako sú oni. A tiež to, že si za peniaze nemôžu kúpiť všetko, ani slobodu, ani svoj život. Čaká ich ozajstné peklo! (ricci.s)
ricci.s
Solídny horor zložený z dvoch príbehov. V prvom príbehu "Karma" prepadne skupinka lupičov banku, pričom niekoľko ľudí zastrelia. Na úteku sa im pokazí auto a natrafia na opustený dom, v ktorom žije veľmi zvláštna rodinka. Pomsta na seba nenechá dlho čakať. Jedná sa o taký štandardný horor s prvkami exploitation a kanibalizmu, celkovo lepší priemer. Druhý príbeh "Búrka" ma už zaujal viac. Skupinka študentov počas búrky usporiada seansu, aby vyvolala ducha Krvavej Mary. Krátko nato im zaklope na dvere neznámy cudzinec s maskou klauna, ktorý si potrebuje zatelefonovať, a neskôr sa objaví ešte záhadnejší policajt. Všetko sa vyostrí, keď v dome nájdu mŕtve telo jednej zo študentiek. Kto je vrahom? Klaun, policajt, jeden zo študentov, alebo to bude Krvavá Mary? Príjemný a napínavý príbeh. Celkovo sa jedná o prekvapenie a zábavu, v ktorej netreba hľadať nejakú hlbšiu myšlienku a ja ako nenáročný divák a milovník béčkových hororov dávam hodnotenie 4/5.(11.7.2010)
Karamanlis
Pozerateľný, no v konečnom dôsledku iba priemerný dvojpoviedkový horor. Oba príbehy sú kvalitatívne zhruba na rovnakej úrovni a napriek občasným hluchým miestam nenudia. Mňa osobne o čosi málo viac zaujal ten prvý o podarenej partičke černošských gangstrov s názvom Karma.(6.1.2012)
klima777
Bizarní & groteskní. Ale, že bych pociťovala děs a hrůzu (neboli horor), to ne... Divadýlko. (1,5*) Půl hvězdy je pro Flavor Flava. Třeba proto, že vypadá jako Baron Samedi.(10.3.2011)
vlado90
No vidim že to ešte veľa ľudí nevidelo.Je to celkom dobre spravený film s dvoch príbehov ktoré viac-menej súvisia a hlavne ten druhy stojí zato určite odporúčam pozrieť.(2.10.2010)
e.peet
Nápad dobrý.. ale herecké výkony, hlavně v druhém příběhu mi nepěkně trhaly koule. Na to se nedalo dívat, dementní chování herců a ještě dementnější naprosto zbytečné dialogy typu "Venku je bouře, Tohle bude ještě dlouhá noc, Telefon nefunguje.. "(19.2.2012)
peppe
Ale jo, dobrá práce, dva filmy v jednom :)) lehce to na sebe navazuje i když je to každý z jinýho soudku. Až na ten lekavej konec to docela šlo. Za 3.(4.11.2010)
corradi
odpad!Totální nesmysl. Dialogy i oba příběhy absolutně nedávají smysl. Zbytečná hodina a půl mýho života.(20.12.2011)
Chobotano
Pohádka pro odrostlejší děti, úrovní i zpracováním připomíná 80. léta, milovníka skutečných hororů nemůže uspokojit.(14.2.2012)
| Na levném DVD od: | 19.11.2011 DVD Edice |
|---|