Reklama

Reklama

Dva reportéři ze Seattlu vyšetřují smrt žoldáků na ostrově u pobřeží pacifického severozápadu. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (328)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Není to skvělé jako hra, ale s krásnou Vaugier a s mým oblíbencem Tilem jsem si z toho odnesl krásnej zážitek. Prostředí je dokonalé, akce je docela dobrá, ale s kamerou se nespřátelíte, neskutečně se sebou hází. Ty chmaty Tila se mě líbily moc, škoda, že kamera nebyla lepší, abych jsem si to vychutnal. Některé scény jsou až moc vtipné, hlavně s tím tlustochem. Já to beru, není to žádné akční zlato, ale na to slabší stříbro to dá > 70% :-) ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není nejlepší film, který jsem kdy viděl, ale taky to není tak strašné jak by se mohlo zdát s ohledem na celkové hodnocení. Til nezahrál špatně, ale co mě nepotěšilo, byla rozhodně volba prostředí. Far cry jako pc hra se odehrávala v exotickém prostředí, což se tady nekonalo. Místo toho se děj odehrával někde v kanadských lesích. Hold další nepovedéná konverze pc hry na filmové plátno...4/10. ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

Hru jsem hrál a asi jsem trochu zklamaný z tohodle filmu. Se hrou to má tak maximálně společný název, hlavního hrdinu a záporáka. Jinak se dá říct, že je to příběh co vznikl jako každý jiný. Vcelku slušná akce. Občas se tam objeví i něco vtipného. Obsazení bylo vskutku trefné. Udo Kier je ve filmu skoro autentický jak ve hře. Til Schweiger do role Jacka Carvera opravdu sedne, ale to je tak všechno. Hra je parádní.Mutanti a žoldáci co vám jdou na opuštěném ostrově po krku. Podle mě je to skvělý námět, teď už by záleželo jen na tom kdo to dostane do rukou. No tak Boll z toho asi vyšvácal co mohl. Každopádně to vypadá na jeho lepší kousek z jeho režisérské práce. V závěru se dostáváme za Schweigera a vcelku slušnou akci na 2* a 30 % ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Hehe, stal sa zázrak a pri Uwe Bollovi sa mi nechcelo kontinuálne blinkať :-) Dokonca som sa cez triezvu hodinku a pol dostala celkom oddychovo a pobavene. Nakoľko tomu napomohol ešte stále veľmi sexi Til Schweiger, neviem. Asi dosť. Samozrejme, logika tu dostáva husto na frak, na nejaké vysvetľovačky konania postáv nie je čas (chvalabohu, neviem si predstaviť, že by tam Uwe práskol ešte psychologický aspekt a natiahol to na dvojhodinovú grcku), čo sa bude diať je vám jasné skôr než filmovému štábu, a tú krasotinku by som ťažko nazvala herečkou, ale... vzhľadom na obsah a žáner to celkom ušlo! Najviac sa čudujem asi ja sama :-) P.S.: O jednu verziu hry Far Cry som "zavadila", ale inak ju veľmi nepoznám a jej mytológiu tiež nie. Takže tento aspekt filmu nehodnotím. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Nebudu popírat, že na Far Cry jsem se těšil především z toho důvodu, že si zase jednou užiju nějakej mizernej filmek. Bohužel (bohužel?) musím objektivně konstatovat, že zlaté časy, kdy každý nový film Uweho Bolla automaticky znamenal filmové peklo jsou nejspíš nenávratně pryč. Far Cry samozřejmě není dobrý film. Nijak se ale nevymyká v rámci akční videoprodukce poslední doby a v každé průměrné videopůjčovně narazíte na tucet filmů, které nejsou o moc lepší, ne-li horší. Far Cry vypadá filmově, Bollovi se daří pointovat scény a pokud není v záběru Natalia Avelon nebo Chris Coppola, dá se koukat i na herce. Takže černé hodnocení a pozice 160. nejhoršího filmu na csfd je pouhopouhý hype a plivání na každý Uweho nový film už jen pouhý přežitek z doby, kdy to bylo ještě oprávněné. Dnes už není... P.S. Hru Far Cry jsem nikdy nehrál a je mi jasné, že společného s ní film nemá nejspíš VŮBEC NIC. Na tom co jsem napsal to ale nic nemění.. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy je Jack (Til Schweiger) pronásledován a jeho parťák spadne do vody, je možné v několika střizích vidět, že parťák vůbec ve vodě není. (necisty)
  • Film je inspirován úspěšnou akční hrou Far Cry. (Dines)

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Trošku sám v temnotě

Trošku sám v temnotě

26.07.2007

Na pokračování úspěšných filmů jsme si tak nějak zvykli, ale točit pokračování filmu, který se stal opravdovým propadákem, který má auru jednoho z nejhorších filmů desetiletí a který natočil režisér… (více)

Reklama

Reklama