Reklama

Reklama

Civilizace sklouzla po krvavé stopě do dalšího období temna, což možná nikoho nepřekvapí, ale stalo se to takovou rychlostí, jakou nepředvídali ani největší škarohlídi mezi futurology. Bylo 1. října, Bůh dlel na nebesích, burza prosperovala a většina letadel létala načas. Za čtrnáct dní však nebe opět patřilo ptákům a burza se stala vzpomínkou. Příčinou zkázy je jakýsi jev, kterému se začne říkat Puls, a ten se šíří mobilním telefonem. Několik zoufalců, kteří přežili, se najednou ocitne v černočerném civilizačním temnu, plného násilí a chaosu. Kdekdo má mobil. A kdo ho nemá?

Nový film, pro nějž je inspirací román Stephena Kinga, nejenže pokládá zásadní otázku: "A teď už mě slyšíte?" Rovněž na ni brutálně odpovídá. (messiah)

(více)

Diskuze

Salome30

Salome30 (hodnocení, recenze)

Na film se určitě podívám, jako na vše, kde se objeví jako předloha King nebo Crichton.. i když zrovna tato knížka nepatří mezi mé oblíbené..dvě třetiny buduje skvělou atmosféru, ale pak to jde nějak celé do kopru a něco mi tam prostě chybělo... na druhou stranu to může dobrý scénář dostat do jiné dimenze, pokud se bude předlohy držet opravdu jen jako námětu a pojede svou cestou.

Karlos8

Karlos8 (hodnocení, recenze)

Nevím proč, ale podle obrázků mi to přijde na podobný příběh jako ve snímku 2012, alespoň co se týče Johna Cusacka, jenž vypadá na vůdce skupinky, která se bude chtít zachránit. 

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

VaHo

Uvidíme čo z toho vznikne. Podľa mňa sa John Cusack už v niektorých hororoch prejavil... takže nechám sa radšej prekvapiť.

Uživatel mikessc smazal svůj příspěvek.

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Na jednu stranu je "Cell" je jedno z Kingových najslabších diel, no na druhú stranu tu máme tím dobrých hercov, ktorí tomu môžu niečo dať. Nechám sa asi prekvapiť.

Raziel_cz

Raziel_cz (hodnocení, recenze)

Za sebe musím říct, že Puls je asi tak druhá nebo třetí nejhorší kniha, co jsem od Kinga četl. Nemám nic proti tomu, aby vzdával poctu Romerovi, nicméně v tomhle díle se dokonale zapřel. Na druhou stranu si ale myslím, že jako film by to mohlo fungovat o poznání lépe, tak uvidíme.

Skrk

Skrk (hodnocení, recenze)

Ano, remake, ale pojatý Robem Zombiem. Kdo Robovy filmy zná, tak musel vědět, že to nemůže být jak originál. Film má proto takové hodnocení, jelikož to lidi jako vy dva s originálem porovnávali a byli do toho zaujatí. A největší zaujatost k filmu neměl samozřejmě nikdo jiný než POMO. :)

Fugas.cz

Fugas.cz (hodnocení, recenze)

Natočit adaptaci na tuto vynikající knihu S.Kinga je sysifovská práce. Eli mojí důvěru nemá a není se ani čemu divit, nicméně může jen překvapit. Ovšem tohle si přímo žádá, aby to nez*urvil.

pistik

pistik (hodnocení, recenze)

Prečo? Jedná sa predsa o remake toho filmu, takže porovnávanie je nanajvýš na mieste. Len dement môže označiť za dementa niekoho kto porovná film s novšou verziou toho istého filmu. Ty si jeden z nich. Ale na rozdiel d teba to chápem.

Skrk

Skrk (hodnocení, recenze)

A zase jsme u toho! Jen dementi srovnávají původní Halloween a ten od Zombieho. Ty jsi jeden z nich. Nechápu.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Problém mezi Zombiem a Rothem je ten že Roth nezkurvil Halloween.. NA film se těším jako na každou adaptaci Kinga.

pistik

pistik (hodnocení, recenze)

Ja som skôr myslel to, že či naozaj považuje Hostel za luxusný film.

erl

erl (hodnocení, recenze)

Co by si dělal srandu? Vůči Elimu má spousta lidí připomínek a uráží ho ze všech stran. Přitom jako jeden z mála dosud nepodlehl Hollywoodské mašinérii a točí filmy od srdce. A točí je velmi dobře ale to lidem kteří vidí horror pouze jako žánr u kterého se musí zákonitě lekat a nedokážou přijmout i jiné možnosti a náhledy na filmovou hrůzu těžko něco vysvětlovat. Fandím ti Eli..

 (hodnocení, recenze)

tak Eli roth je pro me vskutku nevsedni reziser a preju mu hodne uspechu , protoze si to zaslouzil uz natocenim luxusniho hostelu.

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

Do stejnej trate patria. Ale na to aby sa Roth vyrovnal Zombiemu musí ešte veľa dokázať. Jeho Hostel 1,2 či Cabin Fever za veľa nestoja. Nemám ho príliš rád (kvôli Hostelu) ale každopádne dúfam že mu tento film výde....

Související novinky

Cusack a Jackson versus apokalypsa z mobilů

Cusack a Jackson versus apokalypsa z mobilů

06.11.2013

A opět tu máme adaptaci románu Stephena Kinga, tentokrát jednoho z jeho novějších kousků, apokalyptického hororu Cell (česky vyšlo jako Puls). Kniha vyšla v roce 2006 a od té doby se marně pokoušela… (více)

Reklama

Reklama