Reklama

Reklama

Civilizace sklouzla po krvavé stopě do dalšího období temna, což možná nikoho nepřekvapí, ale stalo se to takovou rychlostí, jakou nepředvídali ani největší škarohlídi mezi futurology. Bylo 1. října, Bůh dlel na nebesích, burza prosperovala a většina letadel létala načas. Za čtrnáct dní však nebe opět patřilo ptákům a burza se stala vzpomínkou. Příčinou zkázy je jakýsi jev, kterému se začne říkat Puls, a ten se šíří mobilním telefonem. Několik zoufalců, kteří přežili, se najednou ocitne v černočerném civilizačním temnu, plného násilí a chaosu. Kdekdo má mobil. A kdo ho nemá?

Nový film, pro nějž je inspirací román Stephena Kinga, nejenže pokládá zásadní otázku: "A teď už mě slyšíte?" Rovněž na ni brutálně odpovídá. (messiah)

(více)

Diskuze

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

SsgtJira

Tak nejen zachrana syna, ale i to odpaleni toho vanu. Kazdopadne jsme to pochopili stejne, ono to nebylo zas tak tezky na pochopeni. Spis ten konec jako takovej byl proste zlej.

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

J.O´Neill

Záchrana syna - to byl jen sen.. nakonec ho naloudoval synator taky, pěkně špity do ouška.. a máme cellzombii.. za mě slušný 3*

na příspěvěk reagoval Havaj8

Uživatel konvicce smazal svůj příspěvek.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tak ten jo. I když TWD je spíš soap opera:) Ale stačí podívat na hodnocení např. Z Nation a je hned jasně vidět, že mainstreamový diváci to nedávají. V životě totiž kromě The Walking Dead viděli asi ještě pár zombie filmů. 28 dní a týdnů poté, Snyderův Úsvit mrtvých a WW Z. Ale béčkový a malý zombie filmy vůbec neznají a pak se tu zbytečně pohoršujou:)

na příspěvěk reagoval konvicce

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tak pokud je někdo milovník mainstreamu, asi ho zombie horory nikdy bavit nebudou:)

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Nepřišlo mi to nějak hrozné, normální "post-apo zombí píčovina", kterých je mraky a kvalitou to odpovídá většině těch filmů.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

tvl 34% vzdyt o je uplne bozi a to jsem uz v pulce, tezko se to uplne zhorsi.

Mark1983

Mark1983 (hodnocení, recenze)

Jelikož jsem četl knihu, jsem zákonitě zvědavý na film, i když ve většině případů jsem byl více spokojen s knižní podobou. Přesto se nebráním film zkusit, když bude k dispozici. Nebudu ho odsuzovat předem. Rozsudek bude vynesen až se dočkám konce filmu. :-D

Uživatel Lenina666 smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

bomba, snad si ten film neukradne Jackson zase pro sebe a rozdělí se zbytkem herců, pač tohle vypadá parádně 

Související novinky

Cusack a Jackson versus apokalypsa z mobilů

Cusack a Jackson versus apokalypsa z mobilů

06.11.2013

A opět tu máme adaptaci románu Stephena Kinga, tentokrát jednoho z jeho novějších kousků, apokalyptického hororu Cell (česky vyšlo jako Puls). Kniha vyšla v roce 2006 a od té doby se marně pokoušela… (více)

Reklama

Reklama