Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Je to pěkná show pro kamery, včetně těch neustálých hádek otce se synem a ostatními pracovníky v dílně, plných sprostých slov. Ale je to SUPER!!! Ani nevim proč, ale mě to neskutečně baví. :-)) Motorky nežeru, ale co oni v dílně na koleně dovedou, to se mě líbí. Nádherné motorky, co kus to unikát. A ty hádky a hlášky otce dodávají ten správný náboj. :-) Je to skvělé, podobnou show jsem ještě neviděl a co je originální, to mě baví, takže 95%. A klobouk dolů před lidmi z Orange County Choppers. :-) ()

MFloyd odpad!

všechny recenze uživatele

Je to americká klasika, která mě vadí. Pořad o motorkách, ve kterých jako vždycky nejde až tak o motorky, ale spíše o "Hele udělal si co jsem ti řek?... Ne... tak jdi do prdele, já jsem myslel že už to budeš mít hotový a ty seš línej jak hovado". Pak ještě přidají zhodnocení "mimo" kameru, kde vlastně to samý zopakují. A pak tu a tam zazní, děláme tuhle motorku. PROSTĚ BOMBA. ()

Reklama

GlaDOS 

všechny recenze uživatele

Klasické šabloty typu nasranej Paul, hádky se synem, usmíření, předvedení motorky, všichni jsou šťastní se sice docela brzy ohrají. Co se ale nikdy neohraje je tvorba motorky úplně od základů. Každá je něčím unikátní, má svoje problémy při výrobě ale výsledek stojí zato. Motorky mě nijak neberou ale Choppery, co dělají v OC Choppers jsou umělecká díla. A náhled do dílny při jejich tvorbě je super odreagovačka a zábava. ()

knihovna 

všechny recenze uživatele

No vlastně tady nebude můj komentář, ale okopírovaný jiný který dle mne stojí za to: "Kreténský manuálové se hádají o pracovní morálce. Přitom mávají americkou zástavou tak urputně, až dostává i nearabáč touhu nasednout do přerostlýho větroně a provětrat nějakej kancl. Z toho všeho vzejde fantastický produkt: uřvaný jezdítko pro šedesátiletý impotenty, marně se snažící dohonit, co v mládí prohonili." Proboha na co se to ta osoba koukala, já viděl pořad o stavbě motorek na míru? ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Umělohmotné američanství s hamburgerovou vizáží a tupými pohádkami pro postpubertální dobyvatele indiánského teritoria. Kdyby šlo hodnotit jen finální design motocyklů, dal bych i 5*. Bohužel amatérský lemplismus, kdy opravují jeden špatný nápad za druhým, vše shazuje. Pravé jsou jen ty dodané díly, vše ostatní je reality-scénář... Přiznávám, že dát za 1* je pomstychtivost. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • V roce 2008 vzrostly neshody mezi otcem Paul Sr. a synem Paul Jr. natolik, že byl Paul Jr. propuštěn z firmy Orange County Choppers. Paul Sr. pak dokonce svého syna zažaloval, aby ho donutil prodat akcie OCC. Soud však nevyhrál. V roce 2010 si Paul Jr. založil vlastní firmu na výrobu motorek pod názvem Paul Jr. Design. (NiaWolf)
  • Spoločnosť zamestnáva 26 pracovníkov (stav ku koncu roka 2011) a vyrába približne 150 motocyklov ročne. (m.a.t.o.)
  • V začiatkoch firma sídlila v Orange County (odtiaľ pochádza názov spoločnosti), no neskôr sa presunula do mesta Rock Tavern vzdialeného asi 130 km od New Yorku. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama