Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Trestuhodné vylití nadějného potenciálu do žumpy trestuhodně špatných filmů....Lekačky jsou trapné,první půlhodina nevídaně sračkoidní,logika a rozum jsou spolu na dovolené v nějáké zapadlé sibiřské vesničce,herci se své řemeslo učili v ochotnickém kroužku pro mentálně zaostalé a scénárista umí psát dialogy živé jak ta plazící se půlzombie z the walking dead :D ......ale tak za pár hezkých gore záběrů to nehodím úplně do odpadu ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tenhle nízkorozpočtový horrorový úlet je sice hodně hloupoučký, ale zároveň i hodně roztomilý a zábavný. Na té jeho zábavnosti má zásluhu hlavně hojná účast naprosto excelentních armagedonských pošuků, kteří se snaží spasit co nejvíc duší svými ostře nabroušenými krucifixy. Film vypadá, jako by ho natočila partička středoškoláků s dobrým filmařským vybavením i know how, aby pobavila sebe i diváky. Já se tedy bavil skvěle, jako nejspíš i všichni herci při natáčení. Byla v něm i jedna nečekaná brutalitka s těhulkou, jejím manželem a jejich děťátkem... A také je v něm několik slušných lekaček, ta nejlepší je hned v první scéně po úvodních titulcích (ke kterým hrála i celkem dobrá hudba). Solidní zástupce brakového žánru. ()

Reklama

Murrro 

všechny recenze uživatele

Za málo peňazí jeden vtieravý gospelový song, všadeprítomná babča so svojou milosrdnou kompániou a solídne temná atmosféra, najmä v prvej tretine. S ubúdajúcimi postavami však pribúdajú hluché miesta, vzťahy sa nevyostrujú, postavy prakticky neprechádzajú žiadnym vývojom a otvorený záver ešte umocňuje dojem, že z celkom zaujímavého nápadu sa dalo (páčidlom) vytrieskať viac. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co tohle jako mělo být? Zabijáci mi připadali jako mimozemšťani z Četníka, chovali se jako největší geňa a ještě u toho zpívali. Já bych takový zmagořený sektaře vystřílel. Jo, měl tam dovalit Rambo a všechny je na jeden zásobník rozsřílet na sračky, blbce vylízaný. Jen tu babku bych nechal umírat dlouho. Začátek byl hodně nadějný, ale pak se to změnilo v náboženskou vyvražďovačku, která je možná pro někoho poháněná zajímavým námětem, ale já tohle prostě nespolknu. Jedna hvězdička za první lekačku, která byla luxusní! Potom šlo volume doleva a s tím šel do háje i celý film. 25% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Atmosféra je povedená a díky ní mě ten film vlastně nenudil. Sekta tu je dobře fanatická a šílená (i když u Kanady bych to čekal tvrdší), dokonce pro ni tvůrci vymysleli nějaký název a nějaký "řád" (dávám to slovo do uvozovek, jelikož nad tím řádem se tu mohlo mnohem víc pracovat, takhle se něco dozvídáme, ale není toho moc), ale v něčem mě ten film fakt vytáčí. Třeba to stupidní rozdělování postav, na to tady všichni logicky pojdou, ale kdyby drželi jako jeden tým, dotáhnou to daleko. Bohužel SPOILER by jim to bylo stejně k ničemu, protože tu sekta má pravdu a fakt nastane apokalypsa KONEC SPOILERU, díky čemu to ten film hrozně kazí. Přitom rozehrané to nebylo špatně, ale dalo se z toho vytřískat mnohem, mnohem víc, ale to se bohužel nestalo. Navíc v druhé polovině to ještě ztrácí dech a závěr to zabil. A to to vypadalo tak dobře a výsledek takové zklamání... Slabé 3* ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama