Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně fanatičtí členové pochybné sekty, co se snaží zachránit nevěřící před peklem (samozřejmě smrtí, jak bylo už u inkvizice dobrým zvykem), a na druhé ti ostatní. Obě strany se po celou dobu dovolávají Boha, který z toho musel být nejspíš pěkně rozhozený. Tunely podzemní dráhy jsou fajn, byť se to samé děje i na povrchu, kam však kamera po většinu času nezavítá. Krví se nešetří a dojde i na příjemné gore - zásek mečem je obzvláště povedený, sekera do hlavy, dýka kamkoliv, ukousnutá tváře i střeva ven. Ale hlavně to má sympatickou bezvýchodnou atmosféru, kdy je postupně jasné, že naděje na záchranu jsou mizivé. Konec trošku rozpačitý, ale do jisté míry logický. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No zase až taková jízda to nebyla, ale i tak je to v rámci subžánru docela slušnej kousek z pěkně temnýho a depresivního prostředí podzemky. Škoda, že jak film postupuje dál a dál, tak logických lapsů přibejvá. Teda ne, že bych zase od toho čekal něco oduševnělýho to ne. Jenom škoda, že po solidní atmosférický první půlce se z přibývajícím časem film mění v čím dál tím větší šílenost, ale zase ty masakry taky celkem ušli, že to bylo levný je vidět na první pohled, ale to mi zase u podobnýho filmu tolik nevadí. čistej průměr.50% ()

Reklama

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Tak to se fakt povedlo. Několik prvních pár minut opravdu hororově uchcávacích. Pak to vypadá že se to zvrtne v suchou vyvraždovačku typu sraček Vřískot atd...ale ono to opravdu jen tak vypadá. Hutná atmosféra, podzemní interiéry a perfektní ! hudba dělá z nevýrazného filmu opravdovou lahůdku, no a ten konec byla taky mňamka. Nad pointou by se možná měl už někdo začít víc zamýšlet, tahle sračka se může klidně jednou stát pokud těm tupcům někdo nevymlátí z palice že soudný den je cipovina a žádný vykoupéní nepotřebujem :). Film mi hodně připoměl Midnight Meat Train. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

První půlka vážně dobrá. Ta atmosféra a stísněnost jedné podzemky vám skoro teče z obrazovky (příp. monitoru), navíc dvě nebo tři lekačky jsou naprosto zástavové. Bohužel, někde v polovině stopáže se to znenadání sekne a z poctivého chilleru se přesuneme spíš do slasherových vod, kde se zbytek přeživších rube s kultem náboženských zmrdů. Chvílemi je to zábavný a docela brutální, o nudě nic netvrdím, ale ona slibovaná monstra vyjdou v závěru přece jen dost zbytečně. Každopádně za tu almužnu (200 tisíc kanadských dolarů) je to seriozně zvládnuté béčko. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení! Další z horůrků, které se odehrávají v metru, má tentokrát zápletku s náboženským podtextem, kdy jakási totálně vyhrabaná sekta magorů "osvobozuje" lidi pomocí nožů ukrytých v krucifixech. Zní to otřesně, ale vůbec to není špatný, jelikož prostředí metra má svoje atmosférický kouzlo, mordování a gore není odfláknutý, takže si užijete nepřetržitou naháněčku po útrobách systému metra podlitou litrama krve a okořeněnou několika senzačníma lekačkama. V závěru je jakási snaha o ještě vyšší rozměr celé zápletky, kterou však mrknutím oka přejdete bez většího povšimnutí. Pohodovka za 3,5*. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama