Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně fanatičtí členové pochybné sekty, co se snaží zachránit nevěřící před peklem (samozřejmě smrtí, jak bylo už u inkvizice dobrým zvykem), a na druhé ti ostatní. Obě strany se po celou dobu dovolávají Boha, který z toho musel být nejspíš pěkně rozhozený. Tunely podzemní dráhy jsou fajn, byť se to samé děje i na povrchu, kam však kamera po většinu času nezavítá. Krví se nešetří a dojde i na příjemné gore - zásek mečem je obzvláště povedený, sekera do hlavy, dýka kamkoliv, ukousnutá tváře i střeva ven. Ale hlavně to má sympatickou bezvýchodnou atmosféru, kdy je postupně jasné, že naděje na záchranu jsou mizivé. Konec trošku rozpačitý, ale do jisté míry logický. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, abych se lekl hned u první scény. Říkal jsem si, tak tohle bude vážně jízda a ona ze začátku skutečně byla. Tvůrcům se podařilo navodit opravdu dusivou atmosféru a to i díky tomu, že se děj odehrává v metru a jako zabijáci zde figurují členové sekty Hlasu Naděje. Krve, napětí a solidní výkony mi v tu chvíli nebránili dát opravdu vysoké hodnocení, protože já se vážně bavil. Jenže pak přišel závěr filmu a bylo zle. Už dlouho jsem neviděl takhle zmršit skvěle rozjetý děj a teoreticky pohřbít vše co jsme po celou dobu budovali. ()

Reklama

zvrator 

všechny recenze uživatele

Niekto dostava ranu istoty do hlavy gulkou,tu si niekto spomenul,ze by to mohlo ist nozom...prave v case najvacsieho zhonu a "nahanaciek"..:) a podobnych uderov pod suknu na zamyslenie tu bolo pozehnane...aspon,ze rany kladivom tu nemuseli ustavat s jujkanim tri hodiny a pytat si dalsie zo vsetkych stran pekne po krestansky...ale pohoda no... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Lahodím si, lebedím, chrochtám. Přesně takhle jsem se při sledování horrorů cítil počátkem devadesátých let. Už se mi moc nechtělo věřit, že se ten pocit vrátí. Ač zcela moderní, tenhle film má dost silného ducha starého dobrého horroru. Má všechno. Ujeté postavy, šílenou zápletku, krev, napětí, několik šílených scén (těhotná členka sekty), razantní závěr. A jako bonus dvě nádherné Asiatky. Rozjezd filmu je parádní, hned první scéna a následující sebevražda mě fakt hodně nalákaly. Prostě paráda. Proč vlastně nedám plný počet? Protože to možná mohlo být ještě lepší? Protože tam mohly být Asiatky tři? Možná jo. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Trestuhodné vylití nadějného potenciálu do žumpy trestuhodně špatných filmů....Lekačky jsou trapné,první půlhodina nevídaně sračkoidní,logika a rozum jsou spolu na dovolené v nějáké zapadlé sibiřské vesničce,herci se své řemeslo učili v ochotnickém kroužku pro mentálně zaostalé a scénárista umí psát dialogy živé jak ta plazící se půlzombie z the walking dead :D ......ale tak za pár hezkých gore záběrů to nehodím úplně do odpadu ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama