Reklama

Reklama

Orel kontra žralok

(festivalový název)
  • Nový Zéland Eagle vs Shark (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Lily a Jarrod jsou dvě pochybné existence, kterými celá společnost opovrhuje. Oni si ale žijí spokojeně každý svůj život a svého okolí si nevšímají. Na první pohled je jsné, že jsou stvořeni jeden pro druhého, a to nejen díky znamínku nad horním rtem, které oba mají. Když se potkají na párty v maskách (Jarrod v převleku orla a Lily v převleku žraloka) a stráví spolu noc, vznikne mezi nimi prapodivná, ale přesto vřelá láska. Hned na to společně odjíždí za Jarrodovou rodinou, kde Lily poznává nejen členy rodiny, ale také samotného Jarroda... (wendelin9)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Je to hodne indie, je to hodne zabavne a narozdil od americkych indie flaku (podoba s Napoleon Dynamite je nasnade) to ma koule. I kdyz, je od zacatku jasne, jak to skonci, pribeh se ubira netusenymi zakruty a nabidne i par twistiku. Ustredni dvojice je fajn, vsichni jsou blazni nebo uplne v prdeli, zelandsky venkov dostatecne podivny. A hlavne bitka s mrzakem se jen tak nevidi. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Strašné zklamání. Film, který jde podle mě zcela vědomě ve stopách Napoleon Dynamita, ale není ani zdaleka tak vtipnej, snaží se být milej, ale nemá tak sympatické herecké obsazení (hlavní hrdinka se pořád nepříjemně šklebí) a má fakt příšernej příběh! Chtěl by být komickej, ale neni, prostě tam snad neni jedinej vtip, u kterého bych se zasmál! (Jo, vlastně jo, to s tim počítačovym hackerem - takže jsem se zasmál jednou za film). Ale jinak podprůměr a není to tim, že bych nedokázal zkousnout nezávislej / ujetej film. Má to jen 84 minut, ale duševně mi to sebralo tak 4 hodiny času... Zdejších 72% (podle 159 lidí) je nesmyslně nadsazených. ()

Reklama

Lischai 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek indie filmů o lásce, kde k sobě dva podivní outsideři najdou cestu, na konci hraje cool pop-rocková písnička a má to celé barevnou korekci do hipsterské vybledlé - fakt, že jsem! Ale tohle mě bohužel minulo. Eagle vs Shark si totiž bere za jednoho z těch dvou outsiderů neuvěřitelného *****a, který by zasloužil facku za každou druhou větu. Kvůli tomu jsem mu nějak nemohl fandit, a nechápal, proč se o něj hlavní hrdinka po jeho stém *****ím pohybu pořád snaží. Když tuhle základní mechaniku nějak překousnete, je tam spousta vtipných a mile WTF gagů, je to snadné ke koukání a ne moc dlouhé, takže pokud už jste viděli všechno od Wese Andersona třikrát tam a zpátky, tohle neuškodí. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Docenujem tuto waititi-odu, kedze uz nemam problem jest z jeho misy. Nezavislejsi poter s podivnymi (sympatickymi) bledymi tvarami , no unika siroko-daleko od {spominaneho} Dynamita svojskou drahou. I ked sebaklisoidnejsia tvar deja moze poskodit tuto krehku malbu, obrazky a strihy zaklisoidnuju tuto domienku z povrchu zemskeho. Definujte mi slovo krasny alebo skaredy, lebo ja som v tej zenskej nic skaredeho alebo nepekneho nevidel. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

I přes tu rozkošnou fascinaci nevkusem, opožděností (a anti-cool vizáží) spjatou hlavně s tragickým hlavním mužským "hrdinou" Jarrodem se jedná především o příběh lásky. A "Eagle vs Shark" je konečně nějaká love-story, jež není podávaná v klasickém hollywoodském sterilním balení plném vybělených úsměvů podbarvených lacinými popovými cajdáky. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Štáb měl 35 členů a natáčelo se 25 dní (Saku)

Reklama

Reklama