Reklama

Reklama

Hamiltonovi

  • USA The Hamiltons (více)
Trailer

VOD (1)

Hamiltonovi vypadají jako dokonalá americká rodina: pracovití členové splečenství, pilní přispěvatelé místní charity a pravidelní návštěvníci bohoslužeb, vždy zdvořilí ke svým sousedům .... až na to, že je nakonec obvykle zavraždí. Čtyři sourozenci se po smrti svých rodičů přestěhují do města na severu Kalifornie. Nejstarší David (Samuel Child) na sebe vezme zodpovědnost za své sourozence, dvojčata Wendell (Joseph McKelheer) a Darlene (Mackenzie Firgens) a nejmladšího Francise (Cory Knauf), který při práci na školním úkolu postupně odhaluje děsivá rodinná tajemství. Když to ostatní zjistí, cítí se ohrožení a citlivý Francis se musí rozhodnout: stane se chladnokrevným zabijákem jako jeho sourozenci, nebo se obrátí na jediné lidi, kteří ho kdy měli rádi a ušetří životy obětí rodiny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

de o nízkorozpočtový film, ve kterém nehrají žádní slavní herci. Od začátku to vypadalo, že by mohlo jít o něco podobného jako Hostel (první scéna tomu celkem nasvědčovala) nebo i lehké napodobení Texaského masakru (vraždící rodinka), ale po celkovém shlédnutí musím říct, že nejde ani o jedno.Na druhou stranu se mi ale scénář o upírské rodince, která se navenek chová zcela normálně, ale když se objeví v blízkosti krve a změní se v bestie, docela líbí. Tvůrci nám představili trochu odlišné upíry než na jaké jsme zvyklí. Nevadí jim prakticky nic a na světle se pohybují stejně jako my. Jediné, co mě dost zklamalo, bylo konečné odhalení Lennyho, o kterém jsem si celou dobu dělal nejrůznější představy, jaké by to mohlo být monstrum.Hudební podklad byl pěkně barvitý a ať už to byli písničky nebo jen melodie dost se mi líbily. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Velice ujeté a uchylné zároveň. Rodina bez rodičů tři bráchové (vlastně čtyři) a jedna segra. Se často stěhují ,protože vraždí lidi jelikož potřebují jejich krev ,protože jim chutná nejradši čerstvá ,ale upíři to nejsou jen prý nemocný. Nejmladší brácha Francis nesouhlasí s jednáním sourozenců a má snima rozepře a i se snaží jedné oběti pomáhat. Paradoxní je že jí nakonec pomůže k útěku ,ale přemůže ho chut na krev a sám jí vysaje a stane se jedním z nich a má po problémech. Ta jejich segra byla pěknej kusanec. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi docela sedlo. Ono to s hororem moc společného nemá, ale pořád je to výborně zahraný i napsaný kousek o jedné zajímavé rodince. Prostě mě to bavilo a ikdyž tomu chybí větší drive nebo pro někoho více gore či krvavých lázní, stejně jsem se nenudil a hltal film až do konce. Pěkný příběh, zajímavé charaktery i prostředí. Atmosféra zde pokulhává a tak to není jen o kousek 4. hvězda, ke které mohl pomoct i nějaký lepší konec. Celkově se to ale dá doporučit. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá záležitost. Řekl bych až amatérsky natočená. Některé střihy byly děsné, úplně usekávaly jednotlivé pasáže filmu. Zápletku, resp. co je pošahaná rodinka zač jsem začal tušit zhruba od poloviny. Jediné co trochu překvapilo byl Lenny v tajemné místnosti, čekal jsem tam něco jiného, takže tohle zviřátko bylo dobrý! Filmaři ale neuměli namíchat reálnou barvu krve, takže celé to vypadá jako jedna velká reklama na malinovou šťávu Ovocit! Rodinka mi přišla hodně dementní a nesympatická, závěrečná proměna vypravěče ale překvapila. Dalo se to přežít, ale celkově moc nic. Jsou lepší kousky v tomto žánru. Dva krevní sáčky. * * ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Jako horor mě to celkem zklamalo a jakmile jsem začal chápat o co asi ke konci půjde doufal jsem že ten Lenny na kterýho jsem byl zvědavej, bude aspoň libově vystilizovanej. A ono z toho krcálku vyleze takový nevinný ucho. Jinak je to takový hororový Twilight! Bez momentů které by sebevíc zaujali. 2* za 39% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén Kitty (Jena Hunt) v kuchyni upustí sklenici plnou vody. Když však sklenka dopadne a rozbije se, podlaha zůstane suchá. (Listeroman)

Reklama

Reklama