Reklama

Reklama

Hamiltonovi

  • USA The Hamiltons (více)
Trailer

VOD (1)

Hamiltonovi vypadají jako dokonalá americká rodina: pracovití členové splečenství, pilní přispěvatelé místní charity a pravidelní návštěvníci bohoslužeb, vždy zdvořilí ke svým sousedům .... až na to, že je nakonec obvykle zavraždí. Čtyři sourozenci se po smrti svých rodičů přestěhují do města na severu Kalifornie. Nejstarší David (Samuel Child) na sebe vezme zodpovědnost za své sourozence, dvojčata Wendell (Joseph McKelheer) a Darlene (Mackenzie Firgens) a nejmladšího Francise (Cory Knauf), který při práci na školním úkolu postupně odhaluje děsivá rodinná tajemství. Když to ostatní zjistí, cítí se ohrožení a citlivý Francis se musí rozhodnout: stane se chladnokrevným zabijákem jako jeho sourozenci, nebo se obrátí na jediné lidi, kteří ho kdy měli rádi a ušetří životy obětí rodiny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +zvláštní pocit z děje, místy hodně napínavé, zajímavé a na konci překvapující -méně známí herci, napínavé pasáže střídají ty "někdy zbytečné" pasáže/// Normálně bych napsal, že budu SPOILEROVAT, ale ono to hlavní bylo prozrazeno v popisu filmu a proto kdo ho už přečetl může s klidem přečíst i tohle (a platí to i naopak). Ze začátku se film tváří jako klasický buranský horor, jenže v průběhu děje zjišťujete, že vše není jak má být. Děj se především soustřeďuje na rodinu a dramatické pochody v rodině. Oběti jsou až na druhém místě a proto vás víc bude zajímat osoba nejmladšího Hamiltona, který v sobě dusí břímě skutečnosti a sám neví co dál. Teď by jste řekli, že je to jen rodinné drama. A v tomto směru to funguje výborně, když netušíte o co de. Jako horor to není spatné, ale je to hodně televizní. Drsné záběry tady občas jsou, ale většinou jsou jen naznačené a najednou zatmívačka. U čehož trošku nechápavě kroutím hlavou. Už jsem viděl drsnější kousky. No a jako "upírský" film jsem byl velice potěšen. Je to jiné, nenudí to. Řekl bych, že se dobře podařilo skloubit buranský horor s rodinným dramatem o upírech, takže palec nahoru./// Celkem 70%/// ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Poměrně zdařilé hororové drama o jedné takové ne zcela normální rodince. Je škoda, že se snímek nesnaží o budování nějaké atmosféry, protože první scéna dává tušit, že by to bývalo mohlo fungovat. Pro nenáročného diváka dostačující. Vyššímu hodnocení brání absence napínavého, nečekaného nebo jakkoli jinak zajímavého zakončení. 50% ()

Reklama

paolito 

všechny recenze uživatele

Taková normální rodinka po americku :) Neřekl bych že se jednalo vyloženě o horor, spíš to bylo drama, rozpočet nízký, krev marmeládovitá, celé je to tak nějak amatérské, ale jako celek se jedná o velmi milé překvapení, o poznání komornější a civilnější než všechny ty remaky Texaských masakrů ze kterých červená cáká po hektolitrech, tady jde hlavně o pocity a pohnutky nejmladšího (vlastně druhého nejmladšího ;) člena jedné trochu zvláštnější rodiny, která chce jen žít vedle nás... :) ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Je zaujimavé, že väčšina ľudí od tohoto filmu očakávala niečo iného. Pri zmienke o upíroch automaticky čakajú hlúpučký slasher typu Dracula 3000. The Hamiltons sa už, ak to mám k niečomu prirovnať, najviac podobajú podivnej atmosferickej dráme Near Dark. Samozrejme so stonásobne menším rozpočtom - čo je aj hlavný nedostatok. Film pokrivkáva od prázdnej výpravy, cez neuhladenú televíznu formu, až po zlých hercov. Nápad je veľmi dobrý, a rozhodne iný, než stovky predošlých žánrových filmov. A to sa cení. The Butcher Brothers majú talent, a budem ich určite sledovať. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi docela sedlo. Ono to s hororem moc společného nemá, ale pořád je to výborně zahraný i napsaný kousek o jedné zajímavé rodince. Prostě mě to bavilo a ikdyž tomu chybí větší drive nebo pro někoho více gore či krvavých lázní, stejně jsem se nenudil a hltal film až do konce. Pěkný příběh, zajímavé charaktery i prostředí. Atmosféra zde pokulhává a tak to není jen o kousek 4. hvězda, ke které mohl pomoct i nějaký lepší konec. Celkově se to ale dá doporučit. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén Kitty (Jena Hunt) v kuchyni upustí sklenici plnou vody. Když však sklenka dopadne a rozbije se, podlaha zůstane suchá. (Listeroman)

Reklama

Reklama