Reklama

Reklama

Hamiltonovi

  • USA The Hamiltons (více)
Trailer

VOD (1)

Hamiltonovi vypadají jako dokonalá americká rodina: pracovití členové splečenství, pilní přispěvatelé místní charity a pravidelní návštěvníci bohoslužeb, vždy zdvořilí ke svým sousedům .... až na to, že je nakonec obvykle zavraždí. Čtyři sourozenci se po smrti svých rodičů přestěhují do města na severu Kalifornie. Nejstarší David (Samuel Child) na sebe vezme zodpovědnost za své sourozence, dvojčata Wendell (Joseph McKelheer) a Darlene (Mackenzie Firgens) a nejmladšího Francise (Cory Knauf), který při práci na školním úkolu postupně odhaluje děsivá rodinná tajemství. Když to ostatní zjistí, cítí se ohrožení a citlivý Francis se musí rozhodnout: stane se chladnokrevným zabijákem jako jeho sourozenci, nebo se obrátí na jediné lidi, kteří ho kdy měli rádi a ušetří životy obětí rodiny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Jamal 

všechny recenze uživatele

A všechno co jste si o nás kdy mysleli, je omyl. Žijeme v domě vedle vás. Pracujeme v obchodech kde nakupujete. Nase děti si hraji s vašimi. snažíme se bejt normalní rodina, snažíme se zjistit kam ve světě patříme..... Ale potřebujeme krev. Potřebujeme ji hodně. Nejradši čerstvou, nezmraženou.... Ahoj, jsme Thompsonovi. ()

brutale 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že sa tu s hereckým výkonom moc nestretneme, scenár aj réžia odpovedá nízkemu rozpočtu. Trikové scény veľmi amatérske. Film sa istí až da konca tajomstvom člena rodiny, ktoré bolo na moje sklamanie predvídatelné. Ak máte chuť pozrieť si film o začlenení po krvi smädnej rodinke do života medzi normálnych ľudí, tak smelo do toho, ale filmový zážitok rozhodne nečakajte! ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Žila byla jedna zcela obyčejná rodinka - přistěhovali se vedle vás někam na americké maloměsto nebo zapomenuté předměstí, a jen málokdo tušil, jaké rodinné hodnoty a tradice zde skutečně vládnou. Režie se ujali "Řezníkovic chlapci", tedy Butchers Boys, a skutečně milovníky krvavých scén čekají menší hody. Tohle je totiž - pozor, pravděpodobný spoiler! - živa z krve svých blízkých sousedů. Ale zase drží jako rodina pohromadě, až by měl Spielberg radost. (No ono aby ne, když jsou poněkud zvláštní.) Poté, co rodinka vyvraždí co nejvíce lidí ve svém okolí, odstěhuje se zase jinam - vždyť milých, krve plných Američanů je všude hafo. Škoda jen, že přes svým způsobem zajímavý nápad tvůrci nepřišli s ničím dalším navíc a soustředili se už jen na krvavá jatka. Díky tomu jim trochu lavíruje i žánrové zařazení - chviličku, alespoň na začátku, to vypadá na velice, ale skutečně velice neobvyklé drama, přejde to přes klasickou vyvražďovačku, ale stupňů hororu se to celé dotkne jen letmo (kdyby tvůrci viděli Švankmajerovo Do sklepa, budou se pěkně stydět). ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Neočekávejte nic ve stylu Texas Chainsaw. Já očekával... The Hamiltons je takový řekněme civilní horor, se zvláštní, místy nepříjemnou atmosférou. Bez vnitřností, bez příšer, bez většího násilí, v náznacích. Je to spíš o vztazích a psychologii. O ději se dá těžko psát bez spoilerování, takže nic - ale vyvrbí se to nakonec docela hezky. Zajímavý průměr, vyšší rozpočet s tím mohl udělat divy. (screeny) ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nechápu skoro celých 50% tohoto příšerného filmu. Nápad není sice tak špatný, ale herci a scénář a kamera, to je děs! Upíří rodinka co jezdí od města k městu a vysává svoje sousedy, příčemž jeden člen si předtím pohraju s muži a druhej s ženami, potom je dají sežrat svému malému bratříčkovi. To snad ne... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén Kitty (Jena Hunt) v kuchyni upustí sklenici plnou vody. Když však sklenka dopadne a rozbije se, podlaha zůstane suchá. (Listeroman)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno