Reklama

Reklama

Vysokoškolský profesor Dr. Jack Gramm, který zároveň pracuje jako forenzní psychiatr FBI, dostane ultimátum – zbývá mu 88 minut života. Aby se zachránil, musí Jack použít všechny své dovednosti a zkušenosti, aby zúžil okruh možných podezřelých, mezi něž patří nespokojení studenti, opuštěná milenka i sériový vrah, který sedí v cele smrti. Jack Gramm založil celou svou kariéru na spolehlivém „určování“ povah lidí a faktorů rizik. Svoje expertní osvědčení získal díky případu sériového vraha Jona Forstera a nyní, s pocitem zadostiučinění, čeká na Forsterovu popravu. Ale když se začnou objevovat další podobné vraždy, musí Jack obhájit, že Forster je skutečně vinen, jak celou dobu tvrdil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Takmer jediný výrazne pozitívny aspekt tohto šablónovitého trileru je Al Pacino, ktorý vysoko čnie nad ostatnými pseudohercami. Námet je síce neoriginálny, ale to nie je kameňom úrazu. Film absolútne zráža scenár, ktorý je dosť žalostný. Ak hľadáte logiku a nebodaj dáku psychológiu ste na nesprávnej adrese. Ak hľadáte napätie a akciu, tiež asi veľmi nepochodíte. Niekedy som mal pocit, že pozerám nejaké (kvalitnejšie) béčko. Klišovitý záver je už len posledným klincom do rakvi... Film pre konzumentov, ktorý vhodne zapadne medzi TV produkciu a bude mať úspech. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Ten dej je dosť nelogický. Dokonca by som povedal, že tak nelogický ako rasista pozerajúci dennodenne Show Billa Cosbyho... Zachraňuje to casting. Al Pacino tradične výborný, aj keď scénar sa mu nedovoľoval nejako predviesť. Záverečný zvrat pomerne trápny a čo je ešte horšie neefektívny. Malo to však aspoň spád, takže drobné plus za to. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Naprosto nevěrohodné postavy, mizerně nastíněný problém, a tolik zvratů a podezřelých, až je to směšné. Nakonec to vlastně ani nedává smysl - jestli to dělala jedna holka, možná s využitím jednoho kluka, tak byla supermanka a přemisťovala se v čase a prostoru, aby vše stihla - zabalit balíček, nechat doručit, mezitím zabít dvě ženy, nainstalovat sperma, nainstalovat výbušninu do auta, a přitom musela v každé chvíli vědět, kde se profesor nachází. Fakt směšné. A to nemluvím o chybách skriptu, jako jsou občas jiné oděvy, mizející a zjevující se taxikář nebo deštník, který se objeví, když je potřeba, a pak sám od sebe zmizí. A kdepak naše maniakální studentka sehnala tak rychle výbušninu a sapík? To se asi jen tak během chvilky sehnat nedá. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

No nechápem ako do tohto snímku nalákaly Al Pacina!?88minút splňa všetky kritéria nenáročného diváka a TV!Krimi/Thriller ako z nemeckého seriálu,avšak doplnený o známe tváre USA...Pokus Jona Avneta nevišiel,pretože tento snímok sa vážne nepodaril.A ani maximálne nesympatická Leelee Sobieski a nestarnúci Al Pacino nezachránili tento film..! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Rutinný, nezvládnutý a televíznym dojmom pôsobiaci psychologický triler s chytľavou, ale nevyužitou zápletkou (hlas v telefóne vám oznámi, že za 88 minút zomriete) a príšerným scenárom. Unavený Al Pacino (Insomnia) nestíha držať krok s hnusnou retrospektívou, fádnou Avnetovou réžiou, nepresvedčivými emóciami, strašnými dialógmi, matnou vizuálnou stránkou, tragikomickými výkonmi kolegov (McDonough, Forsythe, Unger), stupídnymi zvratmi a neexistujúcim zmyslom pre tempo. Ešte slabšie, ako (relatívne podobný) D-Tox. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (9)

  • Od chvíle, kdy se Jack Gramm poprvé dozví, že mu zbývá 88 minut života, zbývá do konce filmu 88 minut. (liquido26)

Reklama

Reklama