Reklama

Reklama

Hellraiser

Trailer

Mladá žena bojující se závislostí získá prastarou krabici s puzzle, aniž by tušila, že jejím účelem je přivolat Cenobity, skupinu sadistických nadpřirozených bytostí z jiné dimenze. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Séria Hellraiser sa rozrástla o ďalšieho člena a je to v poradí 14 kúsok do rodiny, keď rátam aj jeden krátkometrážny a jeden amatérsky. A tak s celej serie som nevidel štyri a ani nebanujem. Prvé časti sú vynikajúce, ale potom je to len vata alebo nuda. Od tohto pokračovania som nič nečakal a je zrejme, že som ani nič nedostal. Prvom rade ma po celu dobu otravovala hlavná predstaviteľka, bola mi vrcholne nesympatická a časté jej hlúpe rozhodnutia ukazovali na to, že i ako postava veľa sympatie mať nebude. Príbeh bol slabo rozvinutý, to čo bolo predhodene bolo tak jednoducho podané, že i na Hellraisera to bolo strašne nenáročné. Pinhead tu chýbal a jeho náhradníčka sa u mna teda neosvedčila a celkom cenobiti tu ani nemali veľa priestoru, ale i po trikovej stránke to nemalo také grády, aké si značka Hellraiser zaslúži. Išiel som do toho, ale prekvapenie sa nekoná. Len slabé 3* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že najviac ma vystrašili tí muckajúci sa buzeranti, ale inak to nebolo úplne zlé. Hudba prituhla tam, kde mala, malo to svoje napätie. Len kučeravá bola na mňa až príliš hysterická, čo je na ženu už čo povedať, ako aj ten spotený v obleku to tiež už nezvládal, najmä keď sa mu tam začínali vrtieť pľúca. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Krása, pokud Hulu bude pokračovat v tomhle křísení mrtvých hororových frančíz, budu jen a jen rád. David Bruckner v tomto ohledu pro mě odvedl ještě lepší práci než Dan Trachtenberg v nedávném Predátorovi, z hororového hlediska je nový Hellraiser výrazně uspokojivější. Na gore se nicméně mohlo trochu přidat, nejde se vůbec do extrému, přičemž zrovna Hellraiser na streamu by něco tvrdšího snesl. Tak třeba v pokračování, ideálně i s nějakými trochu sympatičtějšími postavami. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Skládá kostku, ropucha? Vraž jí hřebík do ucha!" Copak Leviathan... Existuje ještě jedna konfigurace kostky, ze všech nejhorší, přinášející divákům mučivou trýzeň a pekelnou nálož nesnesitelné bolesti! Její název zní Nastycasting. Bože můj, Pinheade, ty to vidíš! Tu opuchlou ropuchu s nepřítomným feťáckým pohledem. O tu se mám jako bát? Seriously? Proti ní byli všichni cenobiti krásní a sympaťáci a cenobitka kočka k zulíbání. Zřejmě tvůrčí záměr Davida Brucknera, jak divákovi působit pekelná muka, stáhnout ho ze sedačky do syčících plamenů a nechat mu rozežírat orgány i mysl pochybnostmi, zda někde ve vesmíru nebo v pekle vůbec existuje nějaká hranice lidské obludnosti. Kolik hvězd si do hlavy zarazím? Tři. Coby hřebíkový gender přírůstek do Pinheadovy sbírky bych to úplně nezatracoval, i když moje žena, která na Hellraiserech všeho druhu vyrůstala, u toho trpěla jako zvíře. Přitom se na utrpení těšila, bohužel jiného druhu. Je fakt, že ten castingový vtip století s ropuchou zkazil celý film i mně. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#11 Hellraiser. Konečně. Hulu se svým prvním ženským Pinheadem v podání Jamie Clayton vrátilo sérii úroveň. Pokud budou pokračovat, rozhodně to uvítám. A ráda se zase vrátím ke knihám a komiksům, protože ten svět je zkrátka fascinující. Jak to vidím celkově: H8, H5, H4, H11, H7, H2, H6, H1, H3, H10, H9. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Pinhead pochází z románu „The Hellbound Heart“ od Clivea Barkera, ve kterém Pinhead nemá konkrétně určené pohlaví, přičemž i jeho vzhled je popisován jako velmi ženský. Proto pro roli byla zvolena transgender herečka Jamie Clayton. Toto je tak první film ze série Hellraiser, ve kterém se objevuje ženská Pinhead. (pornogrind)
  • Doug Bradley už nemohl pokračovat ve své ikonické roli ze zdravotních důvodů. (NinadeL)

Související novinky

Remake hororu Sliz má režiséra

Remake hororu Sliz má režiséra

09.01.2024

O předělávce kultovního hororového snímku The Blob z roku 1958 se mluví už nějaký ten pátek, ale i když s ní v minulosti byla spojována jména režisérů jako Rob Zombie nebo Simon West, dosud se tento… (více)

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Hororový Hellraiser oznamuje obsazení

Hororový Hellraiser oznamuje obsazení

08.10.2021

Remake kultovního hororu Hellraiser byl před pár dny dotočen, tvůrci tak nyní mohou oznámit plné obsazení. Režisér David Bruckner (Temný dům) spolu s autorem originálu Clivem Barkerem údajně… (více)

Hororové pohromy ve 3D

Hororové pohromy ve 3D

27.09.2009

Spy Kids 4. Že to není horor? Neříkejte, že neječíte děsem. Robert Rodriguez už píše scénář, v březnu začne natáčet. Jak jinak, i tohle pokračování bude ve 3D. Stejně tak se třetí rozměr plánuje pro… (více)

Reklama

Reklama