Reklama

Reklama

Kat: Válečná zóna

  • USA Punisher: War Zone (více)
Trailer 1

Bývalý člen speciálních sil Frank Castle je po šesti letech zpět v plné zbroji jako Punisher, který tentokrát vede válku na dvou frontách - s podsvětím i s FBI. V hlavní roli vykonavatele spravedlnosti se představí Ray Stevenson, jehož známe ze seriálu Řím.  Bývalý člen speciálních sil a agent FBI Frank Castle je po šesti letech zpět v plné zbroji jako Punisher, který tentokrát vede válku na dvou frontách. Poté, co zabil mocného mafiánského dona, se nyní jeho terčem stává druhý darebák v pořadí - krutý šéf gangu Billy Russoti (Dominic West). Castle ho při přestřelce znetvoří, ale zahyne přitom i tajný federální agent. Russoti, který si říká “Jigsaw”, touží po odplatě a najme si na to Franka, nejnechvalněji proslulého zločince z podsvětí. Ale ani FBI nechce zůstat pozadu. Je na Punisherovi, aby nalezl způsob, jak v tomto adrenalinem nabitém akčním thrilleru obejít zákon a zničit smrtící armádu zločinců. Herec Ray Stevenson (seriál Řím), se přesvědčivě zhostil role vykonavatele spravedlnosti, jehož žena a dcera byly zavražděny, kterou převzal po Dolphu Lundgrenovi (1990) a Thomasu Janeovi (2004). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (369)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Lepší dvě. Klady: dva opravdu úžasně vtipné a originální momenty (sestřelování panenek, smrtící parkour), charismatický Stevenson... A ještě také fakt, že War Zone je delikatesou pro fanouška různých seriálů - je potěšující vidět tolik televizních oblíbenců v jednom celovečeráku. Horší už je, že je to celovečerák k uzoufání nudný (až na super gore krvavé scény) a spíše céčkový, než béčkový. Vrtá mi hlavou, jestli to vlastně bylo lepší než Max Payne. Thomas Jane zůstává nepřekonán - kdyby už nikdy nevznikl žádný Punisher movie, nezlobil bych se. Možná ten crossover se Spider-manem by nebyl k zahození... ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem, to co jsem očekával, bezhlavou, krvavou řežbu. Ze začátku jsem se nemohl sžít s hlavním představitelem, postupem jsem si zvykl. Film má super náběh, v pohobě komixu a později nářezová písnička od Pendulumu. Film neurazí ale současně ani ničím nenadchne, vyvražďovačka ve stylu starých Bfilmů a ještě o stupínek krvavější. Prostě PUNISHER! ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Oproti predošlému Punisherovi som mierne sklamaný.Na akčné scény sa síce pozerá pekne, ale zmena hlavného hrdinu mi dosť prekáža, pretože Thomas Jane je neskutočný sympaťák.Nieje že by bol predošlý Punisher super, ale tento je pre mňa ešte horší.V jednotke to malo emócie, ktoré neboli nasilu napasované do filmu a akcie, ktorých bolo pomenej, ale keď prišli stáli za to (napr. scéna s rusom).Tu je to len výbuch, streľba, úskok a nožík v hrdle.Ako som hovoril na začiatku, pozerá sa na to pekne, ale keď nefandíte hlavnému hrdinovi, tak to určite nebude veľký zážitok s filmu. 65% - 3* ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.2/10] | me: Oproti svojmu predchodcovi tu máme viac naloženej akcie a brutality, ale ostatné veci podstatnejšie zaostávajú. Výborné úmrtia (dotyk rakety a chlapíka počas salta), ktoré potešia a pobavia však nestačia na to, aby vyvážili ostatnú dejovú líniu. Nechal by som Punishera trestať viac a viac, tak by sa z toho stala aspoň poriadna akcia bez zbytočných kecov. Viac akcie, menej žvástov by tomuto podstatne pomohlo. Ostatne to je len ďalšia komixovka, ktorá vyšla iba po jednej stránke a tak by som radšej vsadil len na ňu. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

První Punisher s Thomasem Janem se mi líbil, obecně byl ale považován za průser. A tak natočili dvojku. S jiným týmem, jiným přístupem... je mi jasné, že Punisher má takový být, ale mě to prostě nesedlo. Až na výjimky nic moc herci (záporáci byli zajímav stylizovaní ale ažnepříjemně často příliš dementní), pitomý scénář a spousta nelogičností, nemluvě o tom, že Punisher je takový neohrabaný. Potěší fakt, že režisérka Alexander rozhodně není outlocitné děvče, nebojí se brutality, kterou servírujě příjemně cynicky a nábor pěšáků s americkou vlajkou je prakticky geniální. Sem tam potěší super hláška, nebo nějaká nápaditá jednotlivost ("You have the right to shut the fuck up!"), výsledek ale nic moc. Na to, kolik se toho o Punisherovi namluvilo... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (18)

  • Postava menom Microchip sa pôvodne mala objaviť v prvom filme The Punisher (2004), ale režisér Jonathan Hensleigh túto postavu nenávidel do takej miery, že ju vyhodil zo scenára. (Nekrofil)
  • Úvodná scéna z večere u mafiánskeho bossa Cezareho je inšpirovaná komiksom „Punisher MAX: In the Beginning“, ktorý u nás vyšiel ako prvý v poradí pod názvom „Na začátku“. (Kadas97)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Starosti se zjizveným pistolníkem

Starosti se zjizveným pistolníkem

07.12.2008

Adaptace drsného westernového komiksu Jonah Hex, která vzniká u studia Warner Bros., si prošla dlouhou a strastiplnou cestu. A možná ještě není všem změnám konec. Shrňme si to: Prvním kandidátem na… (více)

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Další lovec přízraků

Další lovec přízraků

23.10.2007

Je to tak předvídatelné! Jakmile se horor 30 dní dlouhá noc stal přes víkend jedničkou v americkém komerčním řebříčku (a weby, včetně tohoto, se zaplnily spokojeným vrněním nejen žánrových fanoušků),… (více)

Reklama

Reklama