Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane F., neúspěšná herečka, má špatný den. A zhoršuje se každou minutu. Její komicky surreální dobrodružství začíná, když si v nestřežené chvíli dá několik koláčků, které patří její šílené spolubydlící. Až později se ukáže, že koláčky ani zdaleka nebyly tak nevinné, jak vypadaly. Jane se musí dostat z jednoho konce města na druhý, aby zaplatila drogovému dealerovi, který nic neodpouští, aby se účastnila konkurzu a taky aby nějak nahradila už zmiňované vzácné koláčky. Když na příteli své spolubydlící, který je do ní zblázněný, vyloudí svezení, začne dlouhá a podivná jízda. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

matej21

matej21 (hodnocení, recenze)

tak ja som to pozeral vypaleny a pripadalo mi to uuplne supeer :), nie az tak velmi vtipne, aj ked ja som sa nasmial dost :D...ale tie haluze ake tam ona prezivala a to spravanie, zahrala na 110% som sa do toho paradne vzil :).....odvedy ked sa zhulakam si casto uvedomim ze konam presne ako ona vo filme xD..len to vecsinov nekonci az tak tragicky (zatial :D )

V-Ray

V-Ray (hodnocení, recenze)

Mš už ta Anna Faris docela vadí, v poslednim Scary Movie byl jeji vykon extra shit

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Tak prý premiéra zpožděna o 3 měsíce :( -- Jinak 20. dubna je prý den marihuany, tak proto byla přesně tak stanovena premiéra

Reklama

Reklama