Reklama

Reklama

Co byste dělali, kdyby se k vám nastěhovala matka a za žádnou cenu nechtěla odejít? Když devětadvacetiletý NOAH COOPER přichází o práci terapeuta, má pocit, že už ho nic horšího nemůže potkat. Pak ale přijíždí domů a v jeho už tak plném domově panuje ještě větší zmatek, protože se v něm usadila Noahova panovačná matka MARILYN a s ní smečka pěti psů. Legrace nastává ve chvíli, kdy se Noah snaží vypořádat s tlaky při hledání práce, se ženou, která zoufale touží po dítěti a co je nejhorší, s matkou, jež ho nechce přestat zahrnovat láskou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Olík 

všechny recenze uživatele

Takže teď Vám vyjmenuji důvody, proč se na Život je stres radši vůbec nedívat. a) režisérova praxe se skládá z ani ne 20 minutových kraťasů a dvou hororů, které vidělo jen několik jeho příbuzných b) Dax Dax Shepard je nesympatický poloherec , který od Nekecej a pádluj! pouze přešlapuje v brouzdališti c) Diane Keaton je všechno jen ne střeštěná tchýně v bizardním kostýmu dýně d) Liv Tyler zase jenom tak proplouvá a spoléhá na svoji hezkou tvářičku e) projeďte jedním očkem předešlé roličky Mike Whita a je Vám taky hned jasno f) schéma manželského páru jehož idylku narušují svérázní příbuzní taky nikoho neohromí g) pokoušet se zvýšit na komičnosti pomocí bandy psíků je čin více než zoufalý ……….. Stačilo? Ještě bych tam měl h), ch) i) i j), ale myslím, že je na čase uvést alespoň jeden důvod proč si tento snímek pustit a tím je za a) tohle komediální drama nebo chcete-li dramatická komedie, působí takovým mile neškodným dojmem. Možná je to pro někoho málo, ale jinému to může bohatě stačit k tomu, aby obětoval svoji hodinu a půl. ()

dochvvv odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu ne. Tohle je naprosta zbytečnost a ztracenej čas. To raději budu čumět na Playgirls. Film je protivný a hlavně strašně nevtipný. Celé to graduje debilní, možná rádoby vtipnou scénou na pohřbu a následným happyendem, kdy už scénáristovi vyloženě došel dech a ty poslední dvě stránky napsal asi tak půl hodiny před vlastním natáčením scény. Odpad! ()

Reklama

zipacna 

všechny recenze uživatele

Život je stres? Ano. Zvlášť pokud člověk sleduje filmy jako byl tenhle. Nemám rád Daxe Sheparda. Ani tenhle film mu nepřidal na kvalitě. U filmů, ve kterých se objevují lidé které se někomu tak strašně vnucují, a ten někdo neumí říct ne jenom proto, že je to jeho rodina či přítel (Našli mě naši, My dva a křen, ...), jsem tak strašně nervózní, že se koušu do ruky. V tomhle případě to bolelo hrozně. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Rozpolcený a řídký mix slabých vtipů, občasných dramatických záchvěvů a nepřesvědčivých postav, kde je i převládající komediální poloha tragicky nevýrazná. Nepříjemná atmosféra z napjaté rodinné situace a čtyř stěn potěmnělého domu spolehlivě podkopává nohy i těm několika nepovedeným pokusům o humor. I ryze trapné komedie s dvojitou dávkou romantických klišé mývají ve výsledku lepší efekt. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Manish Raval a Tom Wolfe: 1. Love --> Building On Fire ,2. Monster Mash ,3. Bed By the Water ,4. Better Things ,5. My Little Bee ,6. Till the End of Time ,7. A Moment Like You ,8. Feel Alright ,9. Pass the Dutchie ,10. Fool Says ,11. Say Goodbye ,12. Lake of Wasted Dreams, ()

Galerie (71)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. ledna do 21. února 2007 v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama