foto

Ken Howard

  • nar. 28.3.1944
    El Centro, California, USA
  • zem. 23.3.2016 (71 let)
    Valencia, Santa Clarita, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Dokonalý svědek s.r.o.
Joy
2014 Blondýna na předpis
McCarthys, The (TV seriál)
Soudce
2013 A.C.O.D: Děti rozvedených
2012 Counter Culture (TV film)
Just an American
2011 Council of Dads, The (TV film)
J. Edgar
Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Numbers Game, A
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
2009 Grey Gardens (TV film)
Mrtví mezi námi
2:13
2008 Rambo: Do pekla a zpět
Still Waters
Život je stres
2007 Michael Clayton
Probuzené srdce (TV film)
2006 Arc
Studio 30 Rock (TV seriál)
Where's Marty?
2005 Snílek
Zná ji jako svý boty
2004 Stuck
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Dokonalá vražda, dokonalé město (TV film)
1999 Na první pohled
Vow to Cherish, A (TV film)
1998 Taktický útok
1997 Vezmeš si mě? (TV film)
1995 Her Hidden Truth (TV film)
OP Center (TV film)
Síť
1994 Jasné nebezpečí
Moment of Truth: To Walk Again (TV film)
1993 Hart a Hartová: Návraty (TV film)
1992 Mastergate (TV film)
Ulterior Motives
1991 Oscar
P.S.I. Luv U (TV film)
Vražda v New Hampshire (TV film)
Vzpomínky na půlnoc (TV film)
1989 Muž v hnědém obleku (TV film)
1988 Strange Interlude (TV film)
1986 Dream Girl, U.S.A. (TV seriál)
Rage of Angels: The Story Continues (TV film)
1985 Colbyové (TV seriál)
1984 Glitter (TV film)
Hledání ztraceného syna (TV film)
Ten magor Wilson (TV film)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 It's Not Easy (TV seriál)
Ptáci v trní (TV seriál)
Rage of Angels (TV film)
Second Thoughts
1982 Country Girl, The (TV film)
Victims (TV film)
1981 Dynastie (TV seriál)
1980 Father Damien: The Leper Priest (TV film)
1978 Critical List, The (TV film)
Real American Hero, A (TV film)
Superdome (TV film)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Court-Martial of George Armstrong Custer, The (TV film)
1976 Independence
1974 Manhunter (TV film)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Adam's Rib (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 The Strange Vengeance of Rosalie
1776
1971 Such Good Friends
1970 Řekni mi, že mě miluješ, Junie Moonová

Dokumentární

2013 CinemAbility
2008 Film o filmu: Rambo: Do pekla a zpět
2004 Dvojí výzva
2003 CBS at 75 (TV film)
2002 Liza Minnelli: The E! True Hollywood Story (TV film)
2001 Chasing the Sun (TV seriál)
1991 Preminger: Anatomie filmaře
1980 Body Human: Facts for Boys, The (TV film)

TV pořady

2014 20th Annual Screen Actors Guild Awards, The (TV pořad)
2013 19th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2011 Annual 2011 Actors Fund Gala Awards, The (TV pořad)
1982 Night of 100 Stars (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace