Reklama

Reklama

Earth

(TV film)
Trailer 2

Obsahy(1)

V Arktidě se probouzí lední medvědi za svitu prvního jarního slunce. Podaří se jim nalézt jídlo předtím než led roztaje? O tisíce kilometrů daleko sdílí sloni vzácnou vodu se lvy, kdo vyjde ze souboje jako poražený? Ke konci příběhu sledujeme velrybí matku s mláďetem při jejich plavbě k ledům Antarktidy. Na konec se opět střetáváme s medvědy a dnešním ekologickým problémem číslo jedna. (gruvacek)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (679)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nádherné záběry a úchvatná hudba vás provází cestou skrze přírodu naší planety. Seriál je sice propracovanější a nabízí mnohem víc, ale je fakt že EARTH ukáže to nejlepší a není tak náročná na čas. Jediná věc co mě trošičku mrzela byla, že jsem si nemohl vychutnat hlasový doprovod Jamese Earla "Darth Vadera" Jonese. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nejpůsobivější obrazy ze života všech ekosystémů Země. Tvůrcům se podařilo před diváka nastínit zásadní pravidlo - vyváženost, na Zemi vše souvisí se vším, jedno ovlivňuje druhé. Země je systém. Možná i organismus. Gaia. Neuvěřitelně plastickými makrozáběry ze světa hmyzu pak britský dokument získává na výjimečnosti... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Krásný, úžasně natočený dokument, který mohu doporučit každému, kdo žije svůj život v trojúhelníku ohraničeném panelem, betonem a asfaltem. Kdo se však nebojí vylézt na čerstvý vzduch, občas se popere s medvědem nebo si zajezdí rodeo na divočákovi, tak ten z nějakých obrázků v HD rozlišení zase tak odvázaný nebude. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $32,011,576Tržby Celosvetovo $108,975,160Tržby za predaj DVD v USA $15,315,009 //počet predaných kusov 866,401║ Zostrih najlepších záberov zo série BBC dokumentu Planéta Zem(Planeth Earth), jedným slovom nádhera. /100%/ ()

venus 

všechny recenze uživatele

Nejkrásnější a nejunikátnější záběry, jaké jsem měla to štěstí vidět. Náročnost dokumentu se zrcadlí v každé minutě. Odměnou za nelehkou práci tvůrců je náš velký údiv, neboť nám dokázali ukázat to, co 99% populace nikdy neuvidí. Doufám, že v každém z nás zůstane vykřičník, který nás povede cestou, co nejvíce šetrnou k naší šťastné planetě. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • V celosvětových kinech film utržil 109 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • K roku 2011 byl snímek čtvrtým nejvýdělečnějším dokumentem v historii. (ČSFD)
  • Film se stal v Japonsku nejvýdělečnějším dokumentárním snímkem první dekády nového tisíciletí. (Geriel)

Reklama

Reklama