Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

nunka 

všechny recenze uživatele

Eklektická zmeska romantických filmov (Ranajky u Tiffanyho, Nothing Hill...) Aj keď som očakávala prihlúplu komédiu - súdiac podla názvu...Love and Other Disaster mal nakoniec veľa prvkov, ktoré mám v romantických komédiách rada - ťažil z nadsázky, humoru a maximálne pozitívneho hudobného podmazu, do ktorého som sa zamilovala. Milé! ()

waits 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá jako romantická komedie pro sekretářky z nadnárodních společností, včetně nesympatických postav a přemíry homosexuálních žertů. Druhá polovina je trochu lepší, zejména díky Matthew Rhysovi, který udrží film v civilním duchu a jistému sympatickému nadhledu. Přesto mě tahle romantika minula, a po hříchu, ani Britanny Murphy není zrovna můj typ.. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Za prvné, nebloďatá Brittany Murphy je šíleně divná, za druhé je tak sexy, že je jí neuvěřitelná škoda a za třetí je to jedna z nejhůř napsaných postav ever. Celý film je snůška rádoby komediálních scének ze života gayů a heterosexuálů, kteří se do toho zamotají a nikdo neví kdo je co. My se pak máme smát nevtipným trapným momentům, které tvojí hodinu a půl dlouhé nudné peklo, kde zdaleka nejzajímavější je Brittany ve spodním prádle. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Neposedná až skotačivá komedie, která je v hloubi duše přesvědčená, že si díky vtipným dialogům od začátku až do konce vystačí s rozverným, afektovaným, maličko infantilním poskakováním a vstřícným, pozitivně laděným hihňáním. Nemůžu říct, že by se nesnažila o určitou inovaci v rámci žánru - a chvílemi dokáže být i bezprostřední a milá, na druhou stranu se nevyhne ani laciným scénkám s nádechem trapnosti. V závěru jakoby jí došly nápady, takže se nakonec uchýlí k osvědčeného schématu ... a má to za sebou. P.S.: Brittany Murphy alias Emily "Jacks" Jackson bych nejraději vyměnila, neboť mi k srdci nepřirostla - a milému Santiago Cabrerovi v roli Paola bych s chutí odebrala svatozář ... a odložila ji někam mezi nepotřebné kostýmy a rekvizity. Možná by potom byl výsledek vyváženější ... možná by mě i přesvědčil. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Romantika a já nejdou dohromady, i přesto jsem u filmu vydržel a příjemně mne překvapil. Především přenádherná Brittany Murphy. Ovšem humor zde překvapivě fungoval dobře a i přesto, že to chvílema je až přitažené za pačesy a pokud nejste zrovna šťastně ženatí/vdaní, tak vás to začne až mučit. Pro mě příjemný film pro středeční odpoledne. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama